Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Playshoes
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Functie 0
Aanduiding Mouwlengte 0
Materiaalsamenstelling 0
Sporten 0
Selectie 1
Playshoes

Playshoes-speelgoed en -kinderkleding: regen is ook gewoon weer

Playshoes is gespecialiseerd in kleding die altijd nodig is wanneer er water bij te kijken komt. Maar afgezien van de regen- en badkleding maken de knuffeldieren en het educatieve speelgoed vele kleine vrienden. Bestel Playshoes-regenkleding en andere zaken online bij Galeria Inno!

Kinderen willen de wereld ontdekken. En zelfs ook bij regen en wind, in diepe sneeuwmodder en ondergelopen weilanden: slecht weer is een uitvinding van volwassenen. In de zomer is een water-en modderslag over het algemeen altijd een aanbeveling waard. En voor de tijd van het jaar waarin de temperaturen nog wat minder zijn, is er Playshoes.

Perfect als er veel water uit de hemel valt

De focus van Playshoes ligt op regenkleding en vrolijk kleurrijke badkleding. Als er rijkelijk regen uit de hemel valt, maakt de combinatie van regenjas, waterdichte broek en rubberen laarzen alles dicht. En mama's kunnen de kleintjes ontspannen tot aan hun enkels in de modder laten spelen. Een must voor iedereen die tijdens het modderseizoen niet verplicht thuis wilt zitten!

Ontdek ook het prachtig en robuust educatief speelgoed van Playshoes. Mooie kleine details nodigen uit om te ontdekken en geven kruipdekens en knuffeldieren bijzondere extra waarde.

Laat uzelf door de bewezen ideeën in geteste kwaliteit overtuigen! Playshoes staat voor grote aandacht voor kleine details. U vindt de laatste nieuwe aanbiedingen bij Galeria Inno.