Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie PRADA
Filter 3
Voor wie? 0
Maat 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Linie 0

geen resultaten

Toepassingsbereik 0
Huidtype 0
Inhoud 3
Selectie 1
PRADA

Prada-parfums - spectaculaire diepte & hypnotische overmaat

De naam Prada wekt verwachtingen: sensueel, overdreven, luxueus en onvergelijkbaar. Maak bij Galeria Inno kennis met een parfumcollectie die alle verwachtingen toch nog wist te overtreffen.

Prada behoort tot de namen die al lang niet meer voorgesteld moet worden. Het invloedrijke ontwerphuis uit Milaan werd met luxueuze, fijne lederwaren de leverancier van het Huis van Savoye. Legendarisch zijn de door Miuccia Prada persoonlijk ontworpen Pocone-tassen. Prada - een begrip als synoniem voor stijl en luxe, voor mode en accessoires. Een icoon voor een stijlvolle manier van leven, waaraan, als we de films moeten geloven, zelfs de duivel zelf niet kan weerstaan.

Een onweerstaanbare sensualiteit vindt u ook terug in de parfums die trots het Prada-logo mogen dragen. Onder de parfums van het legendarische label zijn tal van hypnotische vrouwelijke composities waarvan de nobele nuances attente geesten onvermijdelijk betovert. Oosterse sensuele creaties betoveren met een zeldzame diepte en intensiteit. Niet zelden brengen de geuren van het grote Milanese huis zeldzame klassiekers van de parfumeriekunst op spectaculaire wijze in de schijnwerpers.

Het parfum van het legendarische Italiaanse luxelabel bij Galeria Inno

Het is moeilijk om uit deze geurcollectie namen te selecteren die het merk vertegenwoordigen. Teveel dat het ontdekken waard is, blijft op die manier niet genoemd. Zo horen natuurlijk ook de Prada-parfums tot de ultieme must-haves van veeleisende kosmopolieten over de hele wereld. Laat u inspireren in de online parfumerie van Galeria Inno over welke Prada-parfum al lang in uw persoonlijke parfum-collectie ontbreekt:

  • Prada Amber EdP - een parfum voor vrouwen van oosterse kracht en bedwelmende vrouwelijke aanwezigheid. De uniek ontwikkelde ambernoten blijven spectaculair lang aanwezig. Bereid u erop voor om vaak op deze geur te worden aangesproken!
  • Candy Fragrance Eau de Parfum, de bedwelmende compositie in schril roze en glamoureus goud - creatief, buitensporig en onweerstaanbaar vrouwelijk!
  • Prada Luna Rossa gaat haar eigen weg. Dynamisch, elegant en compromisloos interpreteert de mannengeur zijn centrale lavendelnoten op een manier die u tot op heden nog niet ervaren heeft.

Ervaar de grootse elegantie en overmatige diepte van deze tijdloze geurcollectie. Vind de parfums van dit legendarische luxemerk uit Italië online en bestel Prada bij Galeria Inno!