Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie PUKY
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Gewicht 0
Leeftijdsadvies van 0
Selectie 1
PUKY

Puky: zo ziet bewegingsvreugde eruit!

Wanneer kinderen in beweging komen, is dat vaak te danken aan Puky. De gerenommeerde producent van kindervoertuigen is gespecialiseerd in rijplezier op kleuterschoolleeftijd. Leer wat voor wie geschikt is en bestel driewielers, loopfietsen en steps van Puky online bij Galeria Inno!

De gerenommeerde Duitse fabrikant Puky kan het best omschreven worden als een specialist in bewegingsvreugde. En hij is bij het publiek dat hoge eisen stelt aan vervoermiddelen, dan ook goed bekend. De kindervoertuigen van Puky brengen in het hele land talloze families in beweging. Park, tuin of achtertuin: de robuuste driewielers, loopfietsen, kindersteps en kinderfietsen zijn alomtegenwoordig:

  • Wie loopt, kan ook rijden: Puky-driewielers en loopautootjes: het startsein voor de rollende voortbeweging valt op de dag waarop de kinderen hun eerste stappen zetten. Wie loopt, kan ook rijden, zo gaat het gezegde. Puky-driewielers en loopautootjes staan stevig op hun drie of vier voeten. Wie eerder al gespeeld heeft met een loopwagentje, is ook niet verrast wanneer de wagentjes als je erop steunt, in beweging komen.
  • Een revolutie op het voetpad: de Puky-loopfietsen: op een loopfiets ontwikkelen kinderen zeer opmerkelijke snelheden en kunnen ze zich sneller voortbewegen, net als op een fiets. Dankzij de nodige concentratie en het plezier van het rijden worden kinderen langs de weg minder snel afgeleid en kunt u zo sneller ergens geraken. Zo kunt u ook iets langere afstanden nemen. Een Puky-loopfiets is meer dan een stuk speelgoed met wielen. Bekijk het eerder als een volwaardige vervoermiddel.
  • Veelzijdige spel- en sportartikelen: de Puky-step: de populaire kindersteps zijn meer speelgoed en sportartikel dan een echt vervoermiddel. Hoewel ook steps vaak op straat worden gezien. Door het complexe bewegingsverloop is de aankoop van een step aan te raden vanaf de leeftijd van 4 jaar; zelfs als de kinderen al een loopfiets hebben. U zult zien dat ze in de tuin altijd opnieuw wisselen tussen de step en de loopfiets. En dat is heel goed. Want de diverse en complexe besturingsmethoden trainen het evenwicht en het lichaamgevoel heel intens.

Driewielers, loopfietsen en steps voordelig online kopen

Zelfs de kinderfiets maakt deel uit van het Puky-aanbod. Veel kinderen hebben leren fietsen op één van de fietsen met stevige frames. Ze zijn zeer duurzaam en kunnen exact aan de grootte van de bestuurder worden aangepast.

De speelfietsen variëren van een handig formaat van 26 cm tot het standaard formaat van 46,8 cm. De grotere kinderfietsen vanaf 56 cm beschikken over handremmen, terugtreding en verkeersconforme voor- en achterlichten. Zo begeleiden de Puky-kinderfietsen hun eigenaars vaak voor zo'n lange tijd tot de eerste sportieve jeugdfiets verschijnt. Bij Galeria Inno vindt u een enorme keuze aan hoogwaardige Puky-kindervoertuigen. Bestel de bekende driewielers, loopfietsen en steps gemakkelijk en voordelig online!