Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaalsamenstelling 0
Selectie 1
PUMA
Puma

Puma – Sportlegende met passie en karakter

Puma is meer dan alleen een merk. Het is een Duitse sportlegende. Het bedrijf behoort tot de drie grootste fabrikanten van sportartikelen wereldwijd. Samen met Adidas en Nike staat Puma onbetwist aan de top van de markt voor sportschoenen, trainingskleding en sportieve vrijetijdskleding.

Dat is des te spannender als u weet dat Puma eigenlijk ooit heel even RuDa heette. RuDa staat voor Rudolf Dassler, de broer van Adolf Dassler, van wiens naam het concurrerende bedrijf Adidas zijn naam heeft gekregen. Men vertelt graag de anekdote over hoe de broers in de jaren twintig in de wasruimte van hun moeder de eerste sportschoenen vervaardigden.

In 1924 volgde de oprichting van de Gebroeders Dassler Schoenenfabriek in hun geboortestad Herzogenaurach. In 1948 gingen de Dassler broers elk hun eigen weg. En toen werd het merk Puma geboren. Rudolf gaf de voorkeur aan deze naam, omdat de dynamische kracht en elegantie van de Amerikaanse poema perfect zijn visie van elegante en krachtige sport- en voetbalschoenen weerspiegelde.

De samensmelting van lifestyle en sport – met de stijl van een echte Puma

Zo staat Puma ook vandaag de dag nog voor de fascinerende combinatie van kracht, elegantie en de wil om volhardend uw eigen weg in te slaan. Dat is de mindset die sportartikelen van Puma zo bijzonder maakt. En dat is waarschijnlijk ook de belangrijkste reden waarom de sportartikelen van Puma, van de krachtige voorgevormde sportsokken tot de comfortabele trainingsshorts, wereldwijd zo gewild zijn.

Bovendien zijn de producten uit het uitgebreide Puma-assortiment, met sportieve vrijetijdsbroeken, comfortabele sweaters en natuurlijk met de dynamische sportschoenen, als vrijetijdsmode en straatmode een absoluut opvallend onderdeel van de jeugdcultuur geworden.

Bij Puma hecht men sowieso altijd al veel belang aan stijl. Nog meer dan de producten van de concurrenten, vallen de Puma-producten op door de fascinerende combinatie van sportieve energie en een unieke stijl. Bovendien is het design veel meer dan een gimmick. In deze schoenen ziet u de passie om een eigen weg in te slaan en zich door niets of niemand ter wereld van zijn doel af te laten leiden. Dat is de stijl van een echte Puma/poema.

Met deze filosofie is het niet verwonderlijk dat Puma van de drie grote merken het eerste merk was om sport en lifestyle met elkaar te combineren. Het waren de eerste tekens van een tijd waarin sneakers de meest gedragen vrijetijdschoenen werden. Sweatshirts en trainingsjasjes vonden op een heel natuurlijke manier hun weg van de basketbal- en voetbalvelden naar de alledaagse kleding van de jonge generatie van de stad.

Sportschoenen of sneakers, trainingskleding of streetwear – Puma bij Galeria Inno

En Puma doet consequent en hartstochtelijk nog steeds zijn eigen ding. Bijvoorbeeld met het project "Puma Factory" dat in 2013 de wens om het ontwerpen naar nieuwe pieken dreef. In een volledig nieuw Mass Customization-programma konden de fans hun schoenen in hun eigen heel persoonlijke kleuren ontwerpen en direct van thuis uit bestellen.

Maar ook op sociaal gebied en milieugebied. Tot slot was Puma in 2011 het eerste bedrijf dat een ambitieus milieuvriendelijk winst- en verliesbeleid voerde. Zo kon niet alleen de directie van Puma, maar ook elke fan nauwkeurige informatie krijgen over de milieu-impact van zijn of haar favoriete producten.

Energie, passie en karakter – dat zijn de voornaamste kenmerken van de sport- en lifestyleproducten van Puma. Of u nu op zoek bent naar sportschoenen of sneakers, trainingskleding of streetwear: in onze online winkel vindt u veel geweldige aanbiedingen van Puma. Bestel gemakkelijk en goedkoop online bij Galeria Inno!