Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
RALPH LAUREN (8)
Categorie RALPH LAUREN
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Design 0
Materiaalsamenstelling 0
Selectie 1
RALPH LAUREN

Ralph Lauren: de geurcreaties van het merk Polo

Een merk dat polospelers als teken gebruikt, wekt hoge verwachtingen en een uitzonderlijke standaard van vorm en stijl. Deze verwachtingen wist Ralph Lauren zelfverzekerd te overtreffen. Ontdek een geurencollectie die zelfverzekerdheid en vitaliteit belichaamt en bestel ze online bij Galeria Inno!

Levenslustige authenticiteit en zelfbewustzijn zitten in de looks en ook in de geuren van de "preppy"stijl van de Amerikaans oostkust. En geen enkel merk brengt deze geest van jeugdigheid en vrijheid zo zelfverzekerd en stijlvol naar voren als Ralph Lauren.

De eenvoudigste manier om Ralph Lauren te beschrijven is als het merk met de polospelers. Het shirt met kraag en knoopsluiting is al tientallen jaren een onsterfelijke klassieker en vat de stijl van het label geweldig samen. De alom geprezen parfumcollectie van Ralph Lauren nodigt uit om het unieke gevoel van vrijheid en levensvreugde in alle zintuigen te uiten. Vrouwenparfums van Ralph Lauren zijn weelderig, sensueel en vrouwelijk. De verfijnde parfums betoveren met de essentie van hun exotische noten. Een Ralph Lauren-mannenparfum overtuigt met zijn niet-opdringerige, krachtige aanwezigheid en straalt klassieke grootsheid uit.

Deze parfums zoeken het bijzondere op

Met Polo is hij begonnen en nog steeds is Ralph Lauren Polo één van de meest populaire geuren uit de merkencollectie. Het houtachtige markante eau de toilette is een buitengewone en zeer geliefde geur voor mannen. De fans zullen blij zijn dat de reeks van Ralph Lauren Polo wordt verdergezet in nieuwe versies die ook het ontdekken waard zijn.

Zelfs met de Big Pony-reeks viert het label herhaaldelijk successen bij het publiek en de critici. Spannende vrouwenparfums maken ook deel uit van de prachtige reeks, net als de verschillende energieke Eau de Toilettevoor mannen. Uit de geraffineerde veelzijdigheid van Ralph Lauren Big Pony ontstaan succesvolle creaties voor zeer verschillende types die alleen 1 ding gemeenschappelijk hebben: de bedoeling iets bijzonders te zoeken.

Waardevolle merkparfums bij Galeria Inno

Ontdek de parfumcollectie van het stijlen creërende merk Ralph Lauren. Ze belichaamt de elegantie van een verfijnde generatie, die niet met weinig tevreden is. Bestel vrouwen- en mannenparfums uit het huis waar polospelers als kenmerk worden gebruikt! U kunt Ralph Lauren-parfums online kopen bij Galeria Inno.