Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Ray Ban
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Materiaal 0
Selectie 1
Ray Ban

Ray Ban: verfijnde stijl en ontspannen levenstempo

Zonnebrillen dienen slechts gedeeltelijk als praktische bescherming tegen verblindend licht. De donkere glazen werden al kort na hun ontwikkeling als buitengewoon spannende stijlmiddelen ontdekt. En dat is mede te danken aan het Signature-model van Ray Ban: de Aviator. Bestel deze zonnebrillen en meer online bij Galeria Inno!

Het verhaal van het merk Ray Ban begon met de missie om een veiligheidsbril te ontwikkelen voor de piloten van de Amerikaanse luchtmacht. In de jaren dertig werd de Ray Ban Aviator geboren. Een zonnebril die niet alleen indruk maakte met zijn bescherming tegen schadelijke zonnestralen, maar ook de grondsteen legde voor een iconisch ontwerp.

De pilotenbrillen zijn niet de enige modellen van Ray Ban die de status van stijlicoon hebben bereikt. Op het grote scherm is Ray Ban ook een frequente gast, zoals op de beroemdste strandpromenades over de hele wereld en in de grote steden, waar vandaag de stijlen van morgen worden bepaald. Het onopvallende Ray-Ban-handschrift op het brillenglas staat daarbij altijd voor een verfijnde stijl en een ontspannen levenstempo.

Stijliconen met donkere glazen

Het meest bekende Signature-model van Ray Ban is nog steeds de Aviator. Deze zonnebril is nog steeds een maatstaf voor stijlvolle pilotenbrillen. Hij werd ontwikkeld voor gebruik aan het stuur van een vliegtuig op grote hoogte, waar de zon met het blote oog moeilijk te verdragen is. Maar ook op de grond is het een waardevol accessoire met een sterke aanwezigheid en een zeer stijlvolle uitstraling.

Zo wordt hij bijvoorbeeld aangeraden als metgezel voor een veeleisende sportieve casual outfit in de zeer klassevolle stijl van de East Coast. De originele Ray Ban Aviator is de allereerste keus om te dragen bij een sportjasje, een donkere stoffenbroek, een klassiek polohemdje en golfschoenen.

Een al even stijlvolle en onsterfelijke klassieker is de Clubmaster met zijn duidelijk gemarkeerde bovenrand. Dit model dat beroemd gemaakt werd door charismatische figuren zoals de burgerrechtenactivist Malcolm X, wordt nog steeds geassocieerd met de aura van energetische intellectuelen.

De iconische Wayfarer heeft een heel andere stijl. De sterke montuur van deze zonnebril, die al in geen andere kleur dan zwart denkbaar is, hebben hun status als stijliconen deels aan Jay en Elwood Blues te danken. Coolness, die boven alles staat, is de essentie van deze Ray Ban-zonnebrillen.

Ray Ban maakt zonnebrillen in de beste vorm

U herkent een originele Ray Ban aan de gegraveerde letters RB in het linkerglas van de bril en het opgedrukte handschrift aan dezelfde zijde. Maar vooral aan de sterke en onnavolgbaar zelfververkerde uitstraling. Tot op heden behoort dit merk tot de namen die de stijl van moderne accessoires bepalen en waarop modevrienden zich richten die willen weten wat er op dit moment trendy gedragen wordt.

Bij Ray Ban draait het hoofdzakelijk om stijlvolle elegantie. De kortstondige trend tot popgeoriënteerde overdrijvingen gaat los voorbij aan dit topmerk. Zelfs de retro-chique look met dikke zijkanten in luipaardenlook en extreem vergrootte glazen heeft op zijn best een heel minieme invloed op de Ray Ban-collectie.

Ray Ban heeft geen trucs met vorm en kleur nodig. Hier combineren de zelfverzekerde vorm en de tientallen jarenlange ervaring met stijl en design. En daarom kunt u zelfs in de 21e eeuw moeilijk een betere keuze maken als u op zoek bent naar een begeleidend accessoire voor de klassevolle vrijetijdskleding of een informele zakelijke outfit. Bestel Ray Ban-zonnebrillen in topvorm online bij Galeria Inno!