Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Reebok
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Functie 0
Materiaalsamenstelling 0
Sporten 0
Selectie 1
Reebok
Reebok

Reebok – dynamisch, innovatief, trendsettend

Word een sportieve winnaar – met een sportuitrusting van het merk Reebok. Of u nu op zoek bent naar innovatieve loopschoenen of modieuze sportkleding: de ongebruikelijke naam staat voor revolutionaire functionaliteit in een buitengewoon design. Ontdek nu bij Galeria Inno de laatste nieuwe hoogtepunten!

Tot een van de meest populaire sportmerken aller tijden behoort zonder twijfel het - tegenwoordig Amerikaanse - merk Reebok, dat ondertussen al terug kan kijken op een succesverhaal van meer dan honderd jaar: het bedrijf werd in 1895 in het Verenigd Koninkrijk onder de naam "J.W. Foster and Sons" opgericht en maakt al snel een naam met innovatieve sportschoenen. En het bedrijf ontwikkelde al in 1924 de loopschoenen waarmee de Britse atleten deelnamen aan de Olympische Zomerspelen.

Sinds eind jaren 1970 waren de unieke Reeboks ook in Noord-Amerika verkrijgbaar en met ongeveer 60 dollar de duurste loopschoenen van hun tijd. In de daaropvolgende decennia volgde het ene hoogtepunt na het andere – van de legendarische Reebok-hardloopschoenen tot de revolutionaire Reebok Pump."

Bij Galeria Inno vindt u een groot aanbod van dit bekende sportmerk dat ondertussen al bij Adidas hoort. Van functionele sport-beha's over trainingschoenen, hardloopschoenen en fitness-schoenen, tot modieuze kleding zoals sportbroeken, shirts en sweaters: Reebok is de ultieme "fabrikant van sportartikelen voor actieve vrouwen en mannen die iets hogere eisen stellen aan hun sportuitrusting.

Waar staat de naam Reebok voor?

De naam komt oorspronkelijk van het woord Rhebok, hetgeen in het Afrikaans 'reebok' of 'antiloop' betekent. Daarom staan Reebok-hardloopschoenen altijd voor een uitstekende snelheid, flexibiliteit en dynamiek. Geen wonder dat talrijke professionele atleten enkel sportschoenen van Reebok dragen.

Maar ook voor ambitieuze amateurs biedt Reebok innovatieve schoenen aan met een goede prijs/kwaliteit-verhouding. Of u nu op zoek bent naar sneakers, fitness-schoenen, loopschoenen of trainingsschoenen: profiteer bij Galeria Inno van een enorme keuze tegen kleine prijzen!

Wat is eigenlijk de betekenis van Reebok EasyTone?

Een van de meest succesvolle innovaties van Reebok zijn de revolutionaire EasyTone-schoenen: in de zool van deze loopschoenen zijn twee luchtkussens geïntegreerd die bij elke stap voor een gewenste instabiliteit zorgen. Daardoor worden er verschillende spiergroepen in de rug en de benen geactiveerd, die dat onevenwicht weer compenseren. Dat betekent dat de Reebok EasyTone bij het wandelen en lopen meer spiergroepen traint dan conventionele hardloopschoenen. Hetgeen natuurlijk resulteert in aanzienlijk snellere en zichtbare resultaten: strakke benen en ronde billen.

Ook is het altijd de moeite waard om de Reebok ZPump Fusion aan te schaffen: dit is een hardloopschoen die zich perfect aanpast aan de voet van de drager. En dat dankzij de innovatieve pomptechnologie waarmee elke schoen individueel kan worden opgepompt. Gewoonweg geniaal!

Hoe vallen de maten van Reebok uit?

In tegenstelling tot veel andere sportschoenen, die meestal een beetje kleiner uitvallen, bieden Reebok-schoenen over het algemeen een normale pasvorm. Er zijn echter ook een aantal modellen die een beetje groter uitvallen. Bij twijfel bestelt u bij Galeria Kaufhof uw nieuwe begeleiders best gelijk in twee verschillende maten.

En dan is het natuurlijk de moeite waard om de rest van de outfit ineens bij de nieuwe Reebok-schoenen mee te bestellen. Gelukkig biedt de onlinewinkel u een veelzijdig assortiment aan van de laatste nieuwe hoogtepunten van dit wereldberoemde sportmerk. Van functioneel sportondergoed, over tops, shirts en jassen, tot sportbroeken, shorts en broeken in verschillende pasvormen: stel online uw nieuwe sportoutfit samen en kijk vandaag al uit naar topmerkkwaliteit tegen sportieve en eerlijke prijzen!