Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Rituals... (15)
Categorie Rituals...
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Linie 0

geen resultaten

Toepassingsbereik 0
Huidtype 0
Inhoud 0
Selectie 1
Rituals...

Rituals - elk moment kan een speciaal moment zijn

Een beetje aandacht is genoeg om een alledaagse handeling te transformeren tot een aangename ervaring. Ontdek de wereld van Rituals bij Galeria Inno! Kleine rituelen die een alledaagse gebeurtenis omtoveren ttot een leuke ervaring, zijn de focus van het merk Rituals. Het idee van de oprichter Raymond Cloosterman is even eenvoudig als aantrekkelijk: met verfijnde en ontspannen producten uit de lifestyle-afdeling, accessoires en lichaamsverzorging en met aandacht voor kleine details, stimuleert hij ons om van dagelijkse rituelen een plezier te maken.

Hiervoor heeft het jonge merk verschillende collecties van luxueuze lichaams- en gezichtsverzorgingsproducten, geuren en lifestyle-accessoires ontwikkeld. Elk van deze producten heeft daarbij een duidelijk doel. Ook kleine routines moeten vreugdevolle handelingen worden: kleine ervaringen die de schoonheid van het leven vieren. Rituals staat voor het bewuste genot van de kleine en grote genoegens, voor de moed om zichzelf iets goeds te gunnen en anderen dat te schenken.

Verfijnde collecties van accessoires, parfums en verzorgingsproducten

Geef een stukje ontspannen levensvreugde en verfijnd genot cadeau met een geschenkset, zoals Ayurveda en de Laughing Buddha of Sakura Rituals. Omring uzelf met de exotische geur van het Oosten en de stille wijsheid van oude culturen. Met zijn uitzonderlijke geursamenstellingen dragen de prachtige Rituals-geurkaarsen Hammam Secret of Spring Garden frisheid, helderheid en zuiverheid in onze leefruimte.

Geurstokjes, douchebalsems en doucheschuim, verkwikkend aromatische bedden- en lichaamsspray of de Hammam Hot Scrub lichaamspeeling nodigen uit tot bewuste, verfrissende ervaringen. Breng plezierige rituelen in uw dagelijkse routine en maak mensen die u graag ziet ook blij met dit buitengewone idee. De verfijnde Rituals-collecties van accessoires, geuren en verzorgingsproducten kunt u online bij Galeria Inno bestellen!