Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Rituals... (56)
Categorie Rituals...
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Inhoud 0
Selectie 1
Rituals...

Slow down, feel good met RITUALS Beauty

Bij RITUALS staan rituelen op voorgrond. Geen bombastische rituelen. RITUALS focust juist op de kleine, dagelijkse dingen in het leven en de kunst daarvan zo veel mogelijk te genieten. Met het assortiment van RITUALS Beauty lukt dat geheid. Veel producten zijn geïnspireerd op oeroude Aziatische culturen, gebruiken en tradities. RITUALS vertaalt ook oude wijsheden uit China of India naar het moderne, dagelijkse leven. De rituelen van Ayurveda vindt u in de producten terug, net als de traditie van een stoombad uit het Japanse keizerrijk. Slow down, feel good, dat is wat dit RITUALS Beauty u wil geven in de vorm van originele, luxe en stijlvolle producten.

RITUALS Beauty voor hem en haar

Het simpele handen wassen wordt een heerlijke belevenis met de vloeibare Ritual Of Hammam handzeep, gevuld met frisse eucalyptus en rozemarijn. En met de samoerai showergel is douchen nooit meer hetzelfde als voorheen. Immers, het Japanse muntkruid van dit badproduct blaast uw lichaam en geest weer nieuw leven is. Mannen die de eerste tekenen van veroudering willen bestrijden, zijn bij RITUALS Beauty ook aan het juiste adres. De met Japanse Sencha verrijkte gezichtsbalsem is in dat geval een echte aanrader. Dit product behoort tot de Samoerai-collectie. Neemt u ook eens een kijkje in de andere interessante collecties van RITUALS Beauty zoals The Ritual of Sakura, The Rituals of Dao, The Ritual of Ayurveda of The Ritual of Hammam.

Ontspannen met RITUALS Beauty

In de laatstgenoemde collectie vindt u bijvoorbeeld de Hamman shampoo met organic argan oil & frisse eucalyptus, terwijl in The Ritual of Sakura een badschuim met kersenbloesemen rijstmelk op u wacht. Ontdek met de handige zoekfilter van Galeria Inno het rustgevende assortiment van RITUALS Beauty en u merkt dat alleen al het bekijken van de producten een ontspannen gevoel met zich meebrengt. Van scheerzeep tot lichaamsscrub en van parfumsets tot verstuivers, deze verfrissende en ontspannen beauty producten geven uw leven weer volop nieuwe energie. Bovendien zijn deze producten ook zeer geschikt om iemand op zijn of haar verjaardag mee te verrassen.