Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie RÖSCH
  • Merken
  • RÖSCH
    • Badstof badjassen
    • Huispakken
    • Klassieke nachthemden
    • Pyjama's
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Aanduiding Mouwlengte 0
Materiaalsamenstelling 0
Selectie 1
RÖSCH

Rösch: het feel-good-ondergoed

Als u goed wilt slapen, moet u zich ook 's nachts gepast aankleden. De nachtkleding van Rösch brengt u comfortabel en knuffelzacht naar dromenland. Bestel online bij Galeria Inno pyjama's en nachthemden!

Met uitstekende nachtkledingcollecties zorgt Rösch ervoor dat u zich in bed zo goed voelt, dat u liefst nooit meer uit bed stapt. Gelukkig kunnen de Rösch-nachthemden en -pyjama's ook gedragen worden bij het ontbijt op zondagmorgen. Met extra zachte jersey-stoffen en losse pasvormen kunt u met de Rösch-collectie gemakkelijk een uitslaper worden.

Al meer dan 60 jaar produceert dit Duitse familiebedrijf een kledingstijl waarin u heerlijk kunt slapen. Er kan dus geen sprake meer zijn van vermoeidheid. Niet voor niets ontving Rösch in 2010 de Sous-Award voor de beste en best verkopende nachtkledingcollectie.

Knuffelzacht en voor dagelijks gebruik

Het assortiment bestaat zowel uit klassieke knuffelzachte pyjama's in witte stoffen met opdruk, als brede, heerlijk comfortabele nachthemden. In sympathieke landelijke stijl of zeer elegant met kant, bewijzen dames met Rösch ook tijdens het slapen dat ze een zeer verfijnde smaak hebben. Eerder sportief en zeer geschikt voor dagelijks gebruik, zijn de slaapshirts en halflange nachthemden tonen in het chique gemengde grijs of zwart.

Zo doet u zelfs onder het dekbed geen compromissen als het gaat om uw kledingstijl. U kunt u ontspannen laten meenemen naar het rijk van dromen.

Dagelijks een goede dosis slaap

Ontspannen en rustgevend slaap is geen overbodige luxe. Geluk en gezondheid hebben dagelijks de juiste hoeveelheid slaap nodig. En zo zorgt het comfortabele feelgood-ondergoed van Rösch ervoor dat u gedurende de dag in goede vorm bent.

Slaap lekker en gun uzelf ook 's nachts iets bijzonders! Bestel pyjama's, slaappakken en nachthemden van Rösch in de online winkel van Galeria Inno!