Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
ROGER&GALLET (2)
Categorie ROGER&GALLET
Filter
Maat 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Linie 0

geen resultaten

Inhoud 0
Selectie 1
ROGER&GALLET

ROGER & GALLET Paris: Parfumeurskunst met traditie

Waarom de Parijse parfumerie ROGER & GALLET tot ver over de grens van Frankrijk zeer succesvol is en welke verfijnde geurlijnen dit traditionele Franse merk aanbiedt: Galeria Inno presenteert de nieuwste parfums en houdt geselecteerde aanbiedingen voor u klaar. Laat u nu online inspireren en bestel!

De parfumeurs van ROGER & GALLET gebruikten de bevindingen van de vorige eeuw om de meest verfijnde geuren te creëren. Traditionele geneeskrachtige kruiden, natuurlijke essences van exotische planten en kostbare etherische oliën werden gecombineerd tot welriekende kleine schatten. Deze geuren bracht een nieuwe vorm van sensualiteit in de hogere klassen van Parijs. Van verleidelijke parfums tot heerlijk geurende zeepjes, die volgens de traditionele zeepmaakkunst in een ketel worden gemaakt: vandaag de dag kan gelukkig iedereen zich de unieke creaties van ROGER & GALLET veroorloven.

Ontdek het veelzijdige assortiment van ROGER & GALLET!

Wat alle producten van ROGER & GALLET verenigt, is hun onweerstaanbare geur. Toch verschillen ze niet alleen in geurtonen, maar ook in intensiteit. Bijgevolg biedt dit uitgebreide productenassortiment voor elke behoefte de juiste creaties. Ontdek onze populaire geurenreeks van ROGER & GALLET:

  • Bois d'Orange, bijvoorbeeld, is een zeer verkwikkende geur die de revitaliserende frisheid van zonovergoten oranjebloesem uit de Andalusische tuinen van het Alhambra, in uw badkamer brengt.
  • Zeer ontspannend daarentegen werkt de ROGER & GALLET-geur Fleur de Figuier: de combinatie van fruitige mandarijnbloesem, een sensuele nuance van cederhout en de zoete geur van verse vijgen zorgt voor een rustgevend gevoel van een wellness-uitje voor de zintuigen.
  • Sensueel en mysterieus is de Eau de Toilette met de naam Rose: ze streelt de huid als een exotische sari uit pure zijde en neemt je mee in de kleurrijke wereld van prachtige Sultanpaleizen.
  • De stimulerende geur van ROGER & GALLET Cedrat is voor zowel dames als heren geschikt. Deze geur neemt u met zijn sprankelende citruscomponenten mee door de pittoreske valleien van Calabrië, waar u de natuurlijke kracht van de lucht en de zee kan voelen.

Schoonheidstip: als u uw persoonlijke favoriete parfums van ROGER & GALLET gevonden heeft, gun uzelf dan ook naast die parfums de bijpassende lichaamsverzorgingsproducten: bij Galeria Inno vindt u een gevarieerd aanbod!