Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie ROMIKA
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Bovenmateriaal 0
Type sluiting 0
Schoenpunt 0
Type zool 0
Selectie 1
ROMIKA

ROMIKA, schoenen met traditie

Al bijna 100 jaar staat ROMIKA voor maximaal en optimaal draagcomfort voor de voeten. Sinds 20 jaar worden in de Duitse stad Trier damesschoenen, herenschoenen, kinderlaarsjes en pantoffels geproduceerd. Wereldwijd behoort ROMIKA tot de grote merken binnen de schoenenbranche. ROMIKA was het eerste bedrijf dat succesvol gebruik maakte van membraantechnologie bij laarzen van textiel. Daarmee ondersteunde het bedrijf de verdere ontwikkeling van de PU technologie bij de productie van schoenen. Een hoge kwaliteit schoenen betekent niet alleen dat ze lang meegaan, maar ook dat ze een belangrijke bijdrage voor uw gezondheid leveren. Dat is een niet te onderschatten factor. ROMIKA combineert de elementen comfort, gemak, gezondheid en design op een unieke manier en dat al bijna een eeuw lang.

ROMIKA schoenen met sportieve look

Ook vandaag de dag staat bij ROMIKA innovatie altijd nog hoog in het vaandel. Dat houdt in dat alleen de hoogste kwaliteit als minimale voorwaarde geldt. Het assortiment is breed. Van clogs, pantoffels, laarzen en sandalen tot sportieve linnen schoenen met of zonder veters en instappers. Een belangrijk kenmerk van de ROMIKA schoenen is de sportieve look. Beroemd zijn de warm gevoerde regenlaarzen voor kinderen in diverse bonte kleuren. Deze kinderlaarzen zijn allemaal gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen zoals lood of cadmium. De sportschoenen van ROMIKA zijn vooral bij tennissers in trek.

ROMIKA clogs en ander schoeisel

Welke schoenen dragen die mensen in de gezondheidszorg zo graag? Wel, dat zijn vast en zeker de witte clogs van ROMIKA. Die zijn niet alleen geliefd in de zieken- en verpleeghuizen, maar ook thuis in de tuin of op vakantie zijn de makkelijk te onderhouden clogs een graag geziene partner voor de voeten. De zachte loopzool en de perfecte afwerking van het hoogwaardige materiaal zijn bij fans van draagcomfort en design zeer in trek. De pantoffels en huisschoenen onderscheiden zich van de goedkope modellen door de hoge kwaliteit van het materiaal. Heeft u liever instappers of huisschoenen met gespen? Dat is een kwestie van smaak en gewoonte. Daarom biedt ROMIKA schoenen die verschillende liefhebbers met een eigen voorkeur aantrekken.