Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
ROSA FAIA (34)
Categorie ROSA FAIA
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Eigenschappen 0
Functie 0
Kenmerken 0
Materiaalsamenstelling 0
Draagwijze 0
Selectie 1
ROSA FAIA

ROSA FAIA - elegante lingerie in onweerstaanbare design

Waarom het lingerielabel ROSA FAIA een specialist is in grote cups en waarom de modieuze lingerie van het exclusieve merk ook bij kleine cupmaten onweerstaanbaar is: Galeria Inno stelt u het exclusieve merk van Anita voor en biedt u geselecteerde hoogtepunten van de huidige collectie. Online bestellen!

Voor een goede reden adverteert het jonge lingeriemerk ROSA FAIA met de merkslogan: Beautyfull. Want de elegante lingerie van ROSA FAIA is niet alleen mooi. Maar echt "full of beauty", oftewel vol van schoonheid. Van de klassieke beugelbeha tot de superzachte soft-beha, van het sierlijke slipje met fijn kant tot de zachte vormgevende shapewear-taillevormer met figuurflatterend effect: ROSA FAIA-damesondergoed onderstreept vakkundig de natuurlijke aantrekkelijkheid van een vrouw en geeft de draagster een verleidelijke uitstraling.

De merklingerie van ROSA FAIA inspireert op vele manieren

ROSA FAIA-bh's, -slips & co zorgen natuurlijk niet alleen met een mooi design voor ondergoedplezier. Tenslotte begint een echt perfecte look al bij de materiaalkeuze die natuurlijk moet worden afgestemd op de cupmaat. Ook een innovatief design en een hoogwaardige verwerking zijn bij de kwalitatieve beha's van ROSA FAIA een vanzelfsprekendheid.

Zelfs als is het merk relatief jong: de ontwerpers van ROSA FAIA-lingerie profiteren van een expertise die berust op van meer dan een eeuw ervaring. Want ROSA FAIA behoort tot de internationaal succesvolle onderneming Anita, opgericht in 1886 in Dresden en nu wereldwijd vertegenwoordigd. Dus het spreekt voor zich dat ROSA FAIA-lingerie niet alleen overtuigt met prachtige ontwerpen, de beste materialen en perfect pasvormen, maar het merk staat ook garant voor een hoog draagcomfort en een duurzame, vormstabiele kwaliteit.

ROSA FAIA-lingerie is zo zacht en smaakvol als haar naam

In de tijd toen men bij Anita nadacht over de oprichting van een nieuwe lingeriemerk, was de bedrijfseigenaar met zijn familie op vakantie in de Algarve. Daar sloeg hij het lokale telefoonboek open om te zoeken naar een exotische naam voor het jonge lingeriemerk. En toen hij bij de naam ROSA FAIA met zijn lieflijke klinkers kwam, was de perfecte merknaam ook ineens gevonden. Toegegeven, er bestaat ondergoed dat voordeliger te kopen is dan het hoogwaardige damesondergoed van ROSA FAIA. Maar gezien de superieure kwaliteit, het luxueuze draagcomfort en het onweerstaanbaar mooie uiterlijk is de lingerie van ROSA FAIA elke cent waard. Want eerlijk: waar kunt u anders een mooie beha vinden d u zoveel steun geeft en tegelijkertijd voelt als een liefdevolle omhelzing?

Het maakt niet uit of u houdt van bijzonder zacht ondergoed en een soft-bh wilt kopen, of u de voorkeur geeft aan de klassieke beugelbeha of u geïnteresseerd bent in de innovatieve Shapewear: bij Galeria Inno kunt u uw toekomstige favoriete ondergoed van ROSA FAIA in alle maten kopen. Van Small tot beha's met grotere cup tot cupmaat H: profiteer van een ruime keuze tegen lage prijzen en laat uw gewenste ROSA FAIA-artikelen comfortabel thuis leveren.