Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Rosefield
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal band 0
Materiaal behuizing 0
Type sluiting 0
Aandrijving 0
Selectie 1
Rosefield

Rosefield: Amsterdam & New York City

De ontwerpers van Rosefield produceren precies de horloges die ze liefst zelf willen dragen. Lees hier hoe de inspiratie van twee werelden zich vertaalt in kunstzinnige sieraden! Bestel de elegante polshorloges online bij Galeria Inno!

De dameshorloges van Rosefield weten wat ze willen. En ze doen het met een lichtheid en gevoel voor stijl die mensen bijna jaloers kunnen maken. Rosefield-dameshorloges presenteren zich als stijlvolle accessoires voor de moderne vrouw. De dameshorloges zijn discreet, speels, minimalistisch en indringend en passen daarom bij tegengestelde stromingen zoals de boho-stijl en Scandinavische elegantie. Dankzij het open ontwerp, kunnen ze heel gemakkelijk gecombineerd worden. Daarin toont zich de ervaring van de horlogemakers.

Elegante accenten voor de delicate pols – dameshorloges van Rosefield

Tribeca, Mercer en Bowery: de namen van de collecties wekken beelden op van herfstachtige straten ver verwijderd van de spiegelgevels waar in een creatieve omgeving persoonlijke visies kunnen worden gerealiseerd. Rosefield-horloges zijn geïnspireerd op de sfeer tussen Soho en Manhattan en worden verfijnd door de pure rust van de Europese designhoofdstad Amsterdam.

Laat u verleiden door de dunne horlogekasten met smalle, rechte lijnen en vederlicht werkende wijzerplaten. Gebruik zeer delicate polshorloges in geelgoud en rosé-goud, fijn geborduurde lederen armbanden en elegant Milanees vlechtwerk als stijlelement voor uw persoonlijke look! Rosefield-horloges zetten stijlvolle accenten voor de delicate pols. Bestel online bij Galeria Inno!