Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Het spijt ons, we hebben op dit moment geen producten beschikbaar voor Rosti Mepal
Rosti Mepal

Rosti Mepal-keukenaccessoires: design, kwaliteit, functie

Van handig keukengerei voor opslag, zoals bewaardozen en opbergdozen, tot de onmisbare keukenhulpenvoor het bereiden van gerechten, zoals mengkommen, deegkrabbers en maatbekers: al meer dan 60 jaar staat Rosti Mepal voor moderne keukenproducten uit hoogwaardige kunststof. Naast een duurzame, robuuste merkkwaliteit bieden de keukenaccessoires van Rosti Mepal een uitstekende functionaliteit in een tijdloos design en daardoor is de aankoop van de innovatieve "must-haves voor in de keuken" zeker de moeite waard.

Bent ook u geïnteresseerd in de nieuwste hoogtepunten van het internationaal actieve merk dat in 1950 onder de naam 'Mepal' in Nederland werd opgericht, in 1993 samenging met het Deense merk 'Rosti' en vandaag de dag in vele Europese landen als 'Rosti Mepal' zeer succesvol is? Bij Galeria Inno kunt u tijdbesparend online bestellen uit een select aanbod van het huidige assortiment. Ontdek de nieuwste aanbiedingen en profiteer van de beste merkkwaliteit met een goede prijs/kwaliteit-verhouding!

Keukenhulpen van Rosti Mepal voor het bereiden, bakken en bewaren

Dat bewezen merkkwaliteit niet duur hoeft te zijn, dat bewijzen de voordelige prijzen van Galeria Inno: hier kunnen veeleisende koks de Rosti Mepal-opbergdozen kopen, die beschikbaar zijn in zowel hygiënisch wit als in leuke feel-good-kleuren en die natuurlijk in veel verschillende maten, vormen en uitvoeringen kunnen worden besteld.

De éénkleurige mengkommen en mengbekers van Rosti Mepal, die in vele populaire trendy kleuren zoals geel, rood en groen beschikbaar zijn, zijn echte aanraders voor gepassioneerde hobbybakkers voor het bereiden van deeg, salades, etc. Breng ook vrolijke frisse kleuraccenten in uw eigen keuken aan en profiteer bij het koken, bakken, bereiden en genieten van de innovatieve keukenaccessoires van Rosti Mepal van de hoogste kwaliteit!