Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie satch
  • Merken
  • satch
    • Drinkflessen
    • Mappen
    • Schoolbenodigdheden
    • Tassen
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal 0
Gewicht 0
Selectie 1
satch

Satch: schoolrugzakken met stijl en verstand

Vanaf de vijfde klas moeten schoolkinderen vaak nog meer dragen dan voorheen in de basisschool. Satch-schoolrugzakken hebben daarvoor een ergonomische oplossing gevonden! Bestel schooltassen, pennenzakken, sporttassen en nog veel meer online bij Galeria Inno!

Ouders die op zoek zijn naar een schoolrugzak voor middelbaar onderwijs, zijn bij Satch aan het juiste adres. De schoolrugzakken van Satch combineren spannende ontwerpen met functionaliteit en ergonomisch comfort. Achter het merk Satch staat de gerenommeerde fabrikant Ergobag die met zijn innovatieve producten op vlak van schoolmateriaal de lat zeer hoog gelegd heeft. Voor een gezond draagcomfort op elke schooldag gebruiken de Satch-schoolrugzakken de principes van het draagsysteem van trekking- en outdoorrugzakken.

Uit die bewezen principes ontwikkelt Satch krachtige draagsystemen voor schoolrugzakken, die grote belastingen doeltreffend over het lichaam verdelen. Een sleutelrol daarin spelen de sterke heupriemen die de schouders ontlasten en ervoor zorgen dat het gewicht op het stabiele bekken direct boven het zwaartepunt van het lichaam ligt. Een Satch-schoolrugzak wordt vóór gebruik exact aangepast aan de drager. Het draagsysteem groeit dan door de jaren heen mee met de drager.

Rugzakken en accessoires voor grote schoolkinderen

Sporttassen, pennenzakken en pennendozen zijn standaard accessoires die ook bij Satch tot het assortiment behoren. Hoe goed de ontwikkelaars het alledaagse schoolleven kennen, tonen ze met details zoals de tripleflex-documentenmap. Kinderen vinden hier ook leuke portemonnees in een stijlvol, volwassen Satch-design die bij hun nieuwe schooltas passen.

Hier vindt u schooltassen, sporttassen, pennenzakken en andere coole accessoires voor grote schoolkinderen tegen voordelige prijzen! U kunt de coole rugzakken van Satch gemakkelijk online bestellen bij Galeria Inno!