Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
SCHIESSER (153)
Categorie SCHIESSER
Filter 1
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Eigenschappen 0
Materiaalsamenstelling 1
Selectie 1
SCHIESSER

Schiesser - fantastisch ondergoed sinds 1875

SCHIESSER is sinds 1875 bekend voor zijn bijzonder hoogwaardige ondergoed. SCHIESSER AG is de grootste Duitse fabrikant van kledingstukken die zich het dichtst bij ons lichaam bevinden. Hier hecht men er bijzonder belang aan dat de consument zich gedurende de hele dag comfortabel voelt.

De hemdjes en onderbroeken met comfortabele snit en in licht geribde vorm, genieten de dag van vandaag van een echt cultstatus. Naast deze tijdloze klassiekers voor mannen, biedt het Duitse topmerk in haar assortiment ook vele moderne versies van beha's, shirts, slips en pyjama's voor vrouwen.

SCHIESSER voor iedereen - een perfecte pasvorm, een prachtig uiterlijk en jeugdige pasvormen

Met de collectie SCHIESSER 95/5 biedt het merk wederom ondergoed aan dat zeer comfortabel te dragen is. De slips, onderhemdjes en nachthemden zijn gemaakt uit 95% pima-katoen en 5% elasthaan. Daarom voelen ze met hun perfecte pasvorm heerlijk natuurlijk aan. En zo voelen zich ook mannen, vrouwen en kinderen even comfortabel.

De succesvolle reeks SCHIESSER Revival zoekt de fantastische esthetiek van verleden tijdperken op. Het merk laat hier ondergoedreeksen in retro-look met nachtkleding en lingerie uit de jaren 20, 30 en 50 weer tot leven komen. Met verbazingwekkende resultaten en veel succes bij het publiek.

Jongere klanten worden vooral aangetrokken door de collectie SCHIESSER uncover. Jonge vrouwen, mannen en jongeren vinden hier een grote keuze van slips, beha's, shorts, strings en leuke pyjama's. Altijd fris en met een spannende snit, voor jonge mensen die precies weten wat ze onder hun kleding willen dragen.

Bestel hoogwaardig katoenen ondergoed van SCHIESSER online tegen voordelige prijzen

Een belangrijk criterium voor de draagkwaliteit van Schiesser-ondergoed is de fijne kwaliteit van katoen. Die maakt een bijzonder aangenaam gevoel op de huid mogelijk en zorgt voor een comfortabele pasvorm. In zijn hoogwaardige assortiment heeft SCHIESSER ondergoed voor mannen, vrouwen, tieners en kinderen. En ook de sportieve kant van het ondergoed komt niets te kort.

Bestel hoogwaardig SCHIESSER-ondergoed online tegen voordelige prijzen! In de online winkel van Galeria Inno vindt u slips, beha's, shorts, nachthemden en pyjama's van kwalitatief katoen!