Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Schleich
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Linie 0

geen resultaten

Materiaal 0
Leeftijdsadvies van 0
Leeftijdsadvies tot 0
Selectie 1
Schleich

Schleich-figuurtjes Gedetailleerd speelplezier sinds 1935

De hoogwaardige speelfiguurtjes die met liefdevol handwerk beschilderd worden, hebben een naam: Schleich. Van exotische dieren tot dinosaurussen en de Smurfen, bij Galeria Inno kunt u de speel- en verzamelfiguurtjes online bestellen!

Net als de Walt Disney Studios wereldwijd naam maakten met liefdevol getekende figuurtjes, zo staat de naam Schleich sinds 1935 voor gedetailleerde speelfiguurtjes voor het perfecte speelplezier. Nadat Friedrich Schleich zijn bedrijf opgericht had, concentreerde het merk zich in eerste instantie op de ontwikkeling en de productie van populaire stripfiguren. Van Maja de Bij, de Smurfen en de poppen van de Muppet Show, tot de Peanuts met Snoopy & co: het succesvolle traditionele bedrijf biedt vandaag de dag een uitgebreid productassortiment aan en is nu wereldwijd in vele landen met succes vertegenwoordigd.

Schleich- speelgoed – dieren, fantasy-figuren en nog veel meer

Dinosaurussen, inheemse en exotische dieren, klassieke ridders & indianen voor het avontuurlijke actieplezier of fantasierijke Schleich-figuurtjes uit sprookjesland, zoals elfjes, eenhoorns en draken: het Schleich-speelgoed onderscheidt zich dankzij de aandacht voor detail en de duurzame kwaliteit van de figuurtjes. Schleich-speelgoed is duurzaam en kan uitstekend doorverkocht worden wanneer het kind er op een dag niet meer mee speelt. Of het speelgoed wordt weggelegd voor de kleinkinderen later, aangezien spelen met Schleich-figuurtjes sowieso nooit saai wordt.

Of het nu is voor de liefhebbers om te verzamelen, of voor kinderen vanaf drie jaar om ermee te spelen: de figuurtjes en de dieren zorgen gewoonweg voor een hoop plezier. Met slechts een paar muisklikken in de online winkel van Galeria Inno kunnen de nieuwe Schleich-figuurtjes al naar u onderweg zijn!