Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
SCOTCH & SODA (11)
Categorie SCOTCH & SODA
Filter 1
Voor wie? 1
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaalsamenstelling 0
Selectie 1
SCOTCH & SODA

SCOTCH AND SODA: Amsterdamse couture voor echte cosmopolitans

Amsterdam is wereldwijd bekend om zijn tolerantie, nonchalante lifestyle en innovatieve denkgeest. En zo doet ook het Amsterdamse modemerk SCOTCH AND SODA inspireren. Met mode die een ‘cosmopolitan’ look uitstraalt en zich door verschillende culturen heeft laten inspireren, is nu al te spreken van een cultmerk!

Ook al bestaat het merk SCOTCH AND SODA al sinds de jaren ’80: een revolutionaire nieuwstart ontstond in 2001, toen de drie nieuwe eigenaren met hun ervaring, ideeën en passie voor mode het merk verrijkten. En zo groeide het Amsterdamse fashion label uit tot het iconische merk dat wij vandaag de dag kennen.

Zij het slijtvaste kinderkleding in opvallend vrolijke kleuren, excentrieke damesmode met een ultiem eyecatcher effect of sportieve herenmode met een nonchalante touch: SCOTCH AND SODA staat voor hoogwaardige mode die aan de laatste trends voldoet, prettig aanvoelt op de huid en een perfect draagcomfort garandeert.

Bovendien beschikken de creaties van SCOTCH AND SODA over bijzonder extra’s waardoor het aantrekken en dragen een ware beleving wordt. En wat de kleding echt tot iets speciaals maakt: niet alleen de buitenkant van de SCOTCH AND SODA mode maar ook de binnenkant zal u door de meesterlijke afwerking en fantastische voeringen versteld laten staan. Een echt oog en vooral liefde voor detail straalt het Amsterdamse modemerk uit.

SCOTCH & SODA mode voor kinderen & volwassenen: de nieuwe musthaves

Het nieuwe lichtpuntje binnen de kindermode van dit merk is de hoogwaardige jongensmode, SCOTCH AND SODA Shrunk: terwijl andere modemerken meestal met kakelbonte kinderkleding en kinderlijke designs komen die veel jongens vaak niet stoer genoeg vinden, komt SCOTCH AND SODA met iets anders. De SCOTCH AND SODA Shrunk collectie staat voor nonchalante jongenskleding met een sportieve en een tikje mannelijkere look.

Dit is ook niet gek, want de SCOTCH AND SODA Shrunk collectie biedt de nieuwste herenmode ook in kindermaten aan, die zowel kinderen als tieners een authentiek mannelijke uitstraling zal geven.

Naast de SCOTCH AND SODA Shrunk collectie biedt het Amsterdamse modemerk ook andere labels aan die niet alleen in Nederland goed ontvangen zijn, maar ook in talrijke andere landen succes hebben geboekt. Van bijvoorbeeld het SCOTCH AND SODA damesmodelabel Maison Scotch en ‘het kleine zusje’ R’Belle die sinds 2011 de aandacht trekken, tot aan de exclusieve SCOTCH AND SODA jeanscollectie “Amsterdams Blauw”.

Neemt u nu een kijkje bij de nieuwste SCOTCH AND SODA collectie van Galeria Inno en ontdek de nieuwste musthaves voor tolerante trendsetters!