Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie SES
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Leeftijdsadvies van 0
Leeftijdsadvies tot 0
Selectie 1
SES

SES Creative: spelen en vormgeven

Met mooie sjablonen en leuke designs motiveert SES Creative kinderen om zelf creatief te zijn. Lees waarom dat voor kinderen zo waardevol is en gewoonweg heel plezierig is! En bestel bij Galeria Inno online de creatieve knutselsets van gipsgieten tot strijkkralen!

SES Creative geeft kinderen de kans om verschillende creatieve technieken uit te proberen. Het gaat hierbij al om het echte werk: eens gegoten mallen gedroogd zijn en parelpatronen door hitte samengevoegd zijn, ontstaat er uit het vermeende speelgoed een echt kunstwerk. De SES Creative-sets werken met hoogwaardige materialen, eenvoudige sjablonen en prachtige patronen die u snel zin geven om het uit te proberen.

De zin om uw eigen ideeën te ontdekken

Strijkkralen zijn een echt succes bij veel kinderen. Kralen zijn sowieso al een stuk speelgoed met een hoge aantrekkingskracht. Het oneindige aantal kleine, kleurrijke kralen werkt zoals de inhoud van een kleine schatkist. Daaruit ontstaan dan met behulp van eenvoudige sjabloenen prachtige patronen en beelden. Ze worden dan met het strijkijzer samengevoegd en kunnen naar believen als muur- of vensterbeeld of als onderdeel van een babymobiel hun plaats in de kinderkamer vinden.

Als de mallen drogen en stollen, zorgt dat bij kinderen altijd opnieuw voor spanning. Het is fascinerend om te zien hoe een voorwerp dat in hun eigen vingers vorm heeft gekregen, nu hard en duurzaam is geworden. Bij het gipsgieten met SES Creative ontstaan leuke vormen, zoals mooie paardenmotieven. Die kunnen dan ook nog kleurrijk beschilderd worden en zelfs voorzien worden van glitters. Vooral veel meisjes zijn daardoor gemakkelijk te motiveren. Ook andere interessante technologieën en materialen zetten kinderen aan om zich creatief uit te leven. Bijvoorbeeld bij het knopen en rijgen - een leuke oefening die zelfs bij volwassenen de grijze cellen aan het werken zet.

Doe zelf ook eens mee!

Eens uw kinderen ermee weg zijn, moet u ervoor zorgen dat de creatieve hoek voor uw kinderen altijd goed gevuld is en altijd klaar voor gebruik. Dan houdt niets uw kinderen nog tegen om zelf het plezier van het knutselen te ontdekken, zonder sjablonen en enkel met hun eigen handen en hun eigen ideeën.

SES Creative-sets zijn leuke geschenken voor creatieve kinderen en iedereen die hun plezier in het spelen met kunst nog meer willen ontdekken. Hier nog een kleine tip: doe op een regenachtige zondagmiddag gewoon zelf ook mee! Wie het allang niet meer heeft geprobeerd, kan zich bijna niet meer voorstellen hoe leuk het is om samen met uw kinderen met gips besmeurde handen kleine paardjes met glitter te bestrooien! U kunt SES Creative online bij Galeria Inno bestellen.