Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Sigikid
  • Merken
  • Sigikid
    • Huishoudelijke artikelen
    • Knuffeldoeken
    • Rugzakken
    • Speelgoed
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Gewicht 0
Leeftijdsadvies tot 0
Selectie 1
Sigikid

Sigikid - het premium merk voor alles wat te maken heeft met kinderen

Voor speelgoed geschikt voor kinderen en handige baby- en kinderaccessoires bent u bij het kwaliteitsmerk sigikid precies op de juiste plek. Het familiebedrijf uit het Duitse Oberfranken bestaat al sinds 1856. In de loop der jaren werd het assortiment, als aanvulling op glazen kralen en spiegels, in toenemende mate uitgebreid met hoogwaardig speelgoed voor kinderen. Vandaag produceert sigikid bijna uitsluitend kwaliteitsproducten voor kinderen. Trouw aan het bedrijfsmotto "First Class for Kids" overtuigen het speelgoed en de accessoires met een hoge kwaliteit en een aantrekkelijk design, allemaal specifiek afgestemd op de behoeften van kinderen.

sigikid - alleen het beste voor uw kinderen!

Bij Galeria Inno vindt u een grote selectie van speelgoed en accessoires uit het sigikid-productassortiment. Dat aanbod gaat van heerlijke zachte knuffeldieren in grappige ontwerpen over kindertrolleys en sporttassen, tot drinkflessen en snijplankjes met kleurrijke motieven.

Voor baby's zijn er speeldozen, tutterkettingen, rammelaars en nog veel meer. Vooral populair zijn de knuffeldoeken waarmee de allerkleinsten kunnen knuffelen en spelen. De kleurrijke ontwerpen van de sigikid-producten zorgen voor een goed humeur en stimuleren de verbeelding van kinderen. Ontdek het uitgebreide aanbod van sigikid-speelgoed en bestel uw gewenste artikelen snel en eenvoudig online bij Galeria Inno.