Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie SIKU
  • Merken
  • SIKU
    • Boten
    • Helikopters
    • Treinen
    • Voertuigen
Filter
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Selectie 1
SIKU

SIKU-auto's – voor grote en kleine autofans

Zeer gedetailleerde modelauto's om mee te spelen en om te verzamelen: de SIKU-auto's zijn al generaties lang in kinderkamers te vinden over de hele wereld. Van sportwagens tot industriële voertuigen: alles is in miniatuurformaat verkrijgbaar. Bestel een van de vele modellen online bij Galeria Inno - voor kleine en grote autoverzamelaars.

Al sinds het bedrijf in 1950 op de eerste Nürnberger Speelgoedbeurs zijn hoogwaardige model- en speelgoedauto's presenteerde, staat de naam SIKU voor maximaal raceplezier in de kinderkamer. En vandaag de dag biedt het bedrijf een uitgebreid assortiment aan: van waarheidsgetrouwe nagebouwde personenwagens van de populaire automerken, over op afstand bestuurbare raceauto's, tot industriële voertuigen uit verschillende sectoren, zoals de landbouw, de politie, de medische reddingsdiensten of het leger. Alles wordt in de beste kwaliteit en van hoogwaardige materialen gemaakt die bijzonder robuust en resistent zijn.

SIKU – Het kwaliteitsbedrijf bij uitstek op vlak van miniatuurauto's

De merknaam SIKU is afgeleid van "Sieper-Kunststoffe" en is onderdeel van het bedrijf Sieper dat in 1921 in Lüdenscheid werd opgericht. Terwijl er aanvankelijk vooral consumentenproducten werden vervaardigd, gebeurde vanaf 1950 de specialisering in speelgoed en meer in het bijzonder in kleine modelauto's. De eerste modellen waren auto's die toen in die tijd op de straten te zien waren, zoals het eerste speelgoedmodel van een brandweerwagen. Na verloop van tijd werd het assortiment voortdurend uitgebreid. Naast de Duitse personenwagens werden er dan ook Amerikaanse modellen vervaardigd. Toen kwamen er vrachtwagens, militaire voertuigen en vliegtuigen bij. Ook wat het materiaal betreft, was er in de jaren 1960 een nieuwigheid. Naast speelgoed van kunststof werden er ook auto's uit zink geproduceerd.

Vandaag de dag staat het merk SIKU voor een zeer ruim assortiment van speelgoed dat is uitgegroeid tot ware cultobjecten. De modelauto's worden van generatie op generatie doorgegeven en zijn zelfs onder volwassenen populaire verzamelstukken.

SIKU-speelgoedmodellen – van sportwagens tot tractors

Het diverse aanbod van SIKU-auto's heeft voor ieder wat wils. Het assortiment is onderverdeeld in verschillende series. De SIKU-SUPER Serie omvat bijvoorbeeld verschillende modelauto's als natuurgetrouwe replica van de huidige modellen van VW, Porsche, BMW en Mercedes Benz, alsook politie-, brandweer-, reddings-, bouwplaats- en militaire voertuigen.

In de SIKU-FARMER Serie bieden verschillende landbouwvoertuigen speelplezier voor de boerderij in de kinderkamer: replica's van echte tractoren van John Deere, New Holland en Fendt, alsook de bijpassende aanhangwagens om de velden te bewerken en de oogst te verzamelen – net als op een echte boerderij. De voertuigen zijn uitgerust met vele functies die het speelplezier nog realistischer maken.

De SIKU-RACER Serie biedt innovatieve op afstand bestuurbare auto's die niet aan rails verbonden zijn en vrij op de racebaan kunnen bewegen. Dat zorgt voor het ultieme raceplezier met proportioneel besturingssysteem en vele andere sensationele extra's.

In de onlinewinkel van Galeria Inno vindt u een grote keuze aan verschillende SIKU-auto's voor elke smaak. De maatstaven variëren van 1:32 tot 1:60.

Een groot aanbod van SIKU-auto's om mee te spelen en te verzamelen

Het merk SIKU biedt zowel voor grote als voor kleine autofans een zeer uitgebreid assortiment. Kinderen beleven realistisch speelplezier en kunnen, net als volwassenen, in de kinderkamer wilde avonturen beleven of alledaagse situaties naspelen. De uitvoerig ontworpen miniatuurvoertuigen in gedetailleerde ontwerpen zijn echter ook een populair item voor verzamelaars.

Als u op zoek bent naar een cadeau voor uw kinderen of als u uw eigen SIKU-collectie wil uitbreiden, dan bent u hier in de onlinewinkel van Galeria Inno precies op de juiste plek. Het assortiment biedt een grote verscheidenheid van speelgoed van dit traditionele kwaliteitsmerk – van sportieve raceauto's tot graafmachines of touringcars. Alles is verkrijgbaar in natuurgetrouw miniatuurformaat. Naast de absolute nieuwigheden vindt u ook beproefde en betrouwbare klassiekers voor oldtimerfans. Ontdek nu het huidige assortiment en bestel uw gewenste producten online, zonder enige winkelstress en tegen gezinsvriendelijke prijzen!