Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
SKAGEN DENMARK (203)
Categorie SKAGEN DENMARK
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal 0
Materiaal band 0
Materiaal behuizing 0
Waterdichtheid 0
Horlogeglas 0
Type sluiting 0
Selectie 1
SKAGEN DENMARK

SKAGEN DENMARK: Deens design - America-Lifestyle

Wie op zoek is naar een moderne exclusieve metgezel, zit altijd goed met de elegante horloges en sieraden van SKAGEN DENMARK: de kleine schatten verrassen met trendsettende designs en innovatieve functionaliteit in zeer nauwkeurige merkkwaliteit. Wilt u ook een origineel stuk van het beroemde designermerk bestellen en echte juwelen van Skagen Denmark kopen? Naast een uitgebreide selectie van hedendaagse horloges van Skagen Denmark, kunt u bij Galeria Inno ook nog vele aantrekkelijke aanbiedingen uit de nieuwste sieradencollectie gemakkelijk bestellen!

Als er één sieraden- en horlogemerk bestaat met producten met een unieke multiculturele stijl, dan is het het designmerk SKAGEN DENMARK: het inmiddels wereldberoemde merk werd in 1989 in Reno, in de Verenigde Staten, opgericht en het werd vanaf het begin genoemd naar een klein vissersdorpje dat op het noordelijkste puntje van Denemarken kan worden gevonden, in het hart van Scandinavië, en dat met zijn pittoreske idylle uitnodigt tot tijdloos dromen en ontspannen. De oprichters van het merk, Charlotte en Henrik Jorst, zijn namelijk in Denemarken geboren, verhuisden dan in 1986 naar Nevada en verkochten daar onder de merknaam SKAGEN DENMARK eerst producten van verschillende Deense horlogemakers, voordat het bedrijf aan het begin van de jaren 1990 startte met de ontwikkeling en productie van zijn eigen polshorloges en uiteindelijk ook echte sieraden in het exclusieve productenassortiment opnam.

Vandaag is het merk SKAGEN DENMARK met hun creaties niet alleen in Amerika en Scandinavië succesvol, maar in veel landen over de hele wereld. Werp nu bij Galeria Inno een blik op de hoogwaardige highlights van het merk SKAGEN DENMARK, waarvan het logo trouwens een uniek natuurlijk spektakel toont: de beroemde plaats waar de Skagerrak en de Kattegat elkaar ontmoeten en de golven van de Noordzee en de Oostzee samenkomen.

SKAGEN DENMARK-polshorloges - uit roestvrij staal, keramiek of titanium?

U zult verrast zijn als u ontdekt hoe voordelig u hoogwaardige horloges van SKAGEN DENMARK bij Galeria Inno kunt bestellen: koop nu huidige modellen en uw eigen eigentijdse merkhorloge, waarop anderen jaloers zullen zijn.

Bijvoorbeeld, een tijdloos mooi dameshorloge van SKAGEN DENMARK uit de Slimline-collectie die gekenmerkt wordt door puristische vormen en exclusieve materialen. Nog exclusiever zijn de horloges van SKAGEN DENMARK met glanzende stretch-Milanese-band uit roestvrij staal, waarvan de wijzerplaat werd verfijnd met kostbare stralende Swarovski-kristallen. Als u ook de hoogste eisen stelt op vlak van functionaliteit, dan is het absoluut de moeite waard om een blik te werpen op de innovatieve herenhorloges en chronografen van SKAGEN DENMARK : wat dacht u bijvoorbeeld van een functioneel sporthorloge met respresentatieve titanium armband, waarvan de behuizing ook gemaakt is van titanium en dat over vele functionele extra's beschikt?

En voor iedereen die zijn individuele look de perfecte afwerking wilt geven, kunt u terecht in de online shop van Galeria Inno voor een ruime keuze aan de laatste nieuwe sieradencollectie van SKAGEN DENMARK – van armbanden gemaakt van echt sterlingzilver, via armbanden, halskettingen, colliers, ringen en oorbellen, tot decoratieve hangers met glanzende diamanten zirkoniaversiering.