Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie speedo
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Materiaalsamenstelling 0
Selectie 1
speedo
Speedo

Speedo: de badmode met High Performance

Wie in het Engels over "Speedo" spreekt, heeft het gewoon over de sportieve zwembroek. Ontdek hier hoe het Australische merk synoniem werd met sportieve badkleding. Maak kennis met de zwemspullen die gewoon te snel waren en bestel uw Speedo's in onze online winkel!

De naam Speedo rolt sinds de LZR Racer niet alleen nog over de tongen van zwemliefhebbers. De Australische specialist voor sportieve badmode legt voor professionals en zwemliefhebbers de lat hoog voor sportieve badkleding. Tot slot slaagde hij erin om zwemkleding te ontwikkelen die gewoon te snel was.

Met high-tech, ruimteonderzoek en vooral de zorgvuldige studie van succesvolle voorbeelden van de onderwaterwereld werd de Speedo LZR Racer geboren. Dit zwemstuk vermindert met zijn ongeëvenaarde oppervlak zo dramatisch de weerstand van het water en leidt zo tot een oneerlijk voordeel ten opzichte van zwemmers die gesponsord worden door andere fabrikanten. Als gevolg daarvan is, om redenen van sportieve eerlijkheid, dergelijke High Performnace zwemkleding niet meer toegestaan voor wedstrijden. Deze Speedo-zwemkleding was gewoon te snel!

Maar zelfs wanneer er geen high-tech uit de ruimte kan gebruikt worden, produceert het bekende Australische merk bekend uiterst functionele en prestatiegerichte zwemkleding. Wie in het water graag snel vooruitgaat, zal de zwempakken en ook de zwembrillen en trainingsapparatuur van de Australiër straks niet meer willen missen.

Prestatie door innovatie

Speedo heeft niet alleen met de sensationele LZR Racer zijn innovatievermogen bewezen. Sinds de oprichting van Speedo in 1914, lukt het dit spannende merk om keer op keer een eenvoudig kledingstuk zoals de zwembroek of het badpak als prestatie gebonden uitrusting uit te werken.

Dat was het geval bij de introductie van korte badmode voor mannen op de Olympische Spelen van 1956. Sindsdien ontwikkelde de merknaam Speedo zich in de Engelssprekende wereld bijna tot een synoniem voor de sportieve zwembroek, ongeacht door welke fabrikant hij gemaakt werd. Ook de introductie van diverse synthetische stoffen met bijzonder goede eigenschappen voor watersporten is te danken aan Speedo. De zwemsport zag er vandaag de dag misschien een beetje anders uit als Speedo Swimwear niet zou bestaan! High Performance-sportkleding voor zwem- en watersporten zijn online verkrijgbaar bij Galeria Inno!