Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie speedo
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Functie 0
Materiaalsamenstelling 0
Selectie 1
speedo
Speedo

Speedo: de badmode met High Performance

Het in Australië opgerichte Speedo is een begrip in de zwemwereld. De badpakken en zwembroeken zorgen bij de professionele zwemmers voor wereldrecords. Het is dan ook geen geheim dat 's werelds grootste producent van zwemkleding veel kwaliteit in huis heeft. Daarvan profiteren niet alleen de topsporters, maar ook iedereen die op vakantie of in het lokale zwembad graag goede zwemkleding draagt. Immers, de zwembroeken en badpakken zijn zo vormgegeven dat het een plezier is om ermee te zwemmen. Het materiaal sluit uitstekend aan op de huid en u kunt zich volop vrij bewegen.

Speedo badmode vor dames en heren

Het belangrijkste kenmerk van de Speedo badmode is het chloorbestendige materiaal Endurance®. Daarnaast behouden de kledingstukken van de Speedo badmode jarenlang hun vorm. Last but not least is de strakke vormgeving en het moderne design van belang. Dat geldt voor de heren badmode zoals bij de zwemslips, zwemboxers en boardshorts, maar natuurlijk ook voor de bikini's, badpakken en tops. Daarnaast vinden ook kinderen bij de Speedo badmode gegarandeerd hun favoriete zwembroek of badpak. Door de hoge kwaliteit en het moderne design is Speedo op het gebied van badmode onverslaanbaar. Het brede aanbod zorgt ervoor dat iedereen zijn favoriete kledingstuk voor in het water vindt.

Speedo badmode bij Galeria Inno

Speedo ontwikkelde zich in de zwemwereld tot een groot modelabel en geldt inmiddels als cult. Het logo in de vorm van een boemerang bestaat tot op de dag van vandaag. Ontdek in de webshop van Galeria Inno de badmode met strakke, effen kleuren of een kleurrijk, origineel design. Maak gebruik van de handige zoekfilter en selecteer alvast op maat, kleur en het soort materiaal. Tevens kunt u in het handige menu op zoek naar passende bikinisets, slippers of andere accessoires. Zowel fanatieke zwemmers alsook recreatieve waterliefhebbers voelen zich thuis in Speedo badmode. Het bedrijf produceert naast badmode ook stijlvolle accessoires zoals zwembrillen, badmutsen en zwemvliezen.