Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Steiff
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Dierensoort 0
Selectie 1
Steiff

Steiff – al 130 jaar echt met de knop in het oor

Ledereen kent de teddybeer met de knop in het oor. Nog voordat de teddybeer met de hulp van Theodore Roosevelt aan zijn naam kwam, waren de knuffeldieren van Margarete Steiff op vele speelgoedbeurzen heel bekend en bovendien zeer geliefd in de kinderkamer. Wat begon met de beroemde "Elefäntle" (elefantjes) is intussen uitgegroeid tot een wereldwijde onderneming.

Dat enorme succes heeft Steiff in de eerste plaats te danken aan de grote consistentie en zorg die komen kijken bij het natuurlijke ontwerp, het gebruik van stoffen van de beste kwaliteit en de vervaardiging met de hand. Zo ontstaan er producten die met heel veel liefde gemaakt werden. Dat werkt vandaag nog even goed als 130 jaar geleden, toen het allereerste knuffeldier door Steiff gemaakt werd.

Ook vandaag de dag staat het merk met de beroemde knop in het oor vooral voor prachtige, karakteristieke Steiff-knuffeldieren. De knuffeldieren doen hun naam alle eer aan en dat kan iedereen die ooit met één van de liefdevolle kindervrienden heeft geknuffeld, bevestigen. Bovendien werd het assortiment van het merk aanzienlijk uitgebreid. Vandaag de dag omvat het assortiment ook baby- en kindermode, verzamelaarsedities en verschillende reeksen accessoires, speelgoed en decoratieve artikelen.

De liefde voor knuffeldieren en de geest van de eeuwige vriendschap

Zelfs wanneer kinderen opgroeien, blijft hun liefde voor zachte knuffeldieren vaak bestaan. Men heeft immers niet voor niks als kind eeuwige vriendschap beloofd. Daarom is het niet verwonderlijk dat een deel van het Steiff-assortiment zich eerder richt op de generatie van de ouders dan op de kinderen zelf. Liefdevolle verzamelaarseditie, beperkte reeksen en kunstzinnige replica's van wondermooie, oude teddyberen doen de harten van gepassioneerde verzamelaars regelmatig sneller slaan. Ook de grote studiodieren worden als decoratie voor evenementen, winkels, maar ook voor grote woonkamers steeds opnieuw door volwassen bezoekers bewonderd.

Steiff is tenslotte ook een stuk levensstijl. De grote rust en vertrouwdheid, waarvan men zo houdt bij een teddybeer, zijn ook aanwezig in de dieren van het magische bos en in de andere reeksen van moderne, tijdloze woonaccessoires. Ze geven de woonkamer een bepaalde sfeer waarin u graag thuiskomt en u zich ook thuis voelt.

Met deze en vele andere prachtige producten van Steiff doet u uzelf of een waardevol, geliefd persoon een prachtig cadeau. Voor Kerstmis, voor een andere feestelijke gelegenheid of gewoon voor de vreugde van geschenken te geven. Maak in de online winkel van Galeria Inno kennis met de liefdevolle knuffeldieren en vele andere mooie dingen van Steiff!