Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Heren
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal band 0
Materiaal behuizing 0
Horlogeglas 0
Materiaalsamenstelling 0
Type sluiting 0
Selectie 1
Heren

Sla een super figuur met Superdry herenkleding

Superdry is niet alleen razend populair in Londen, ook de rest van de wereld is onder de indruk van de unieke stijl die dit coole label uit Groot-Brittannië biedt. Na de dag dat David Beckham het Brad leather jacket droeg, sloeg Superdry in als een bom. Het merk met de Japanse tekens is bij zowel bij heren en dames even populair. Bekijk op Galeria Inno het assortiment herenkleding. De Japanse tekst op het geruite vrijetijdshemd staat subtiel op de borst weergegeven. Ook Leonardo DiCaprio is in Superdry kleding gesignaleerd en dat gaf het merk, net als bij Beckham, een enorme boost.

Super Superdry heren accessoires

Het woord saai komt niet voor in het vocabulaire van Superdry. Ook een grijs gemêleerde sjaal met logo is een modern, sportief en stijlvol accessoire dat perfect past bij bijvoorbeeld de gebreide jas met capuchon en klapkraag. Liever wat excentrieker? Combineer dan contrasterende, felle kleuren met elkaar of draag een lichtgekleurde longsleeve bij een rode korte broek. Het design met verfspatten is bijzonder geliefd bij heren die zich absoluut niet thuis voelen bij de standaard confectiemode. Heren die het avontuur niet schuwen en outdoor liefhebbers kopen de multifunctionele Superdry rugzak voor tal van sportieve situaties.

Superdry heren aangelegenheden

Het beroemde logo van Superdry vindt u in de kledingkast van zowel de zakenman in Londen als de student in Brussel. Wist u al hoe die Japanse flair ooit is ontstaan? Wel, een reisje naar Tokio was de inspiratiebron. Sportief of elegant, casual of retro, het gevoel voor stijl en kwaliteit is de gemeenschappelijke factor bij het populaire label uit Engeland. Bekijk ons assortiment met alle mogelijkheden de Superdry kleding met accessoires te combineren. Kies niet alleen uw broek of jas voor de dagelijkse weg naar het werk, maar koop ook meteen het ski-jack of de zonnebril voor sportieve respectievelijk zonnige aangelegenheden.