Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Dames
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Functie 0
Materiaal band 0
Materiaal behuizing 0
Horlogeglas 0
Type sluiting 0
Selectie 1
Dames

Superdry voor dames, voor alle seizoenen

Een reis naar Japan bezorgde Superdry de beroemde Japanse touch die u niet alleen in het logo terugziet. Dit Tokio-feeling duikt ook vaak op jassen, shirts, broeken en schoenen op. Dat maakt dit Britse label zo interessant en geliefd. Natuurlijk speelt ook de hoge kwaliteit een rol, net als de originele dessins. Ieder seizoen brengt Superdry een verrassende collectie dameskleding op de markt. Van luchtige jasjes en zomerse tops tot warm gevoerde ski-jassen met capuchon en truien met rolkraag. Maar ook met jurkjes, hoodies, zwemkleding en joggingbroeken weet Superdry altijd weer bewondering af te dwingen.

Superdry is creatief combineren

Superdry staat bekend om zijn combinatiemogelijkheden. Koop bij Galeria Inno een cool T-shirt met knoop en draag dit bijvoorbeeld met een skinny jeans. Ook een vintage shirt bij een skaterrokje kan voor verrassingen zorgen, net als een donkere kabeltrui bij een lichte, casual spijkerbroek. De kleurrijke motieven en de terugkerende Japanse flair nodigen ook uit om zelf te gaan combineren en van alles uit te proberen. Dames die studeren of dames die als moeder onderweg zijn, de streetwear van Superdry is niet aan leeftijd gebonden. Weet u niet wat u wilt combineren? Dat bepaalt u toch helemaal zelf. Een sportieve look of liever retro of casual, it’s up to you. Koop bij Galeria Inno uw Superdry kleding en creëer een eigen, persoonlijke look.

Dames accessoires van Superdry

Bijna de helft van het Superdry assortiment bestaat uit accessoires die uw look compleet maken. Van zonnebrillen met het merklogo op de pootjes tot draag- en sporttassen met moderne kleuren en unieke prints. De liefhebbers van Superdry blijven zich verbazen over de stijlvolle creaties die dit Britse modelabel telkens weer tevoorschijn tovert. Ook de polshorloges zijn populair en worden eerder als sieraad dan als uurwerk gezien. Dat is de kracht van Superdry. De ontwerpen vervelen nooit en alles ziet er altijd weer even fris en vernieuwend uit.