Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie susa
  • Merken
  • susa
    • Dirndl-beha's
    • Minimizer-beha's
    • Soft-beha's
    • Spacer beha's
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Eigenschappen 0
Kenmerken 0
Materiaalsamenstelling 0
Type sluiting 0
Draagwijze 0
Selectie 1
susa

Susa - uit traditie en passie voor mooie lingerie

Trakteer uzelf op de hoge kwaliteit van een Susa-bh voor een aantrekkelijk decolleté en een maximum aan comfort: bij Galeria Inno kunt u highlights uit de huidige collectie tegen voordelige prijzen bestellen. Van de heerlijk zachte soft-beha tot de decoratieve dirndl-bh met fijne kant: laat u betoveren!

De gerenommeerde Susa-groep behoort tot één van de meest traditionele corsetfabrikanten van Duitsland: het bedrijf werd in 1859 in Heubach opgericht, is nog steeds eigendom van een familie en is altijd trouw gebleven aan zijn waarden. Al in de eerste jaren stelde het bedrijf nieuwe normen in voor de Duitse textielindustrie: door het gebruik van volledig gemechaniseerde weefgetouwen werden korsetten ook voor de gewone burgers betaalbaar, waardoor Susa-korsetten zelfs naar Amerika werden geëxporteerd.

In de daaropvolgende decennia herkende de bedrijfsleiding steeds opnieuw de behoeftes van zijn tijd, gebruikte het de nieuwste technische mogelijkheden en paste het zich altijd aan de veranderende behoeften van zijn klanten aan. Zo werd uiteindelijk ook badmode toegevoegd aan het steeds groeiende productenassortiment. Conclusie: wat meer dan honderdvijftig jaar geleden begon als een kleine corsetfabrikant, is vandaag een van de meest beroemde lingerie- en badmodespecialisten voor veeleisende vrouwen.

Waar produceert Susa en wat betekent de naam?

Als u zich afvraagt waar het merk Susa haar ongebruikelijke naam vandaan heeft: de vier letters staan voor "Schneider und Sohn AG". Wat ooit als een eenvoudige afkorting begon, is vandaag synoniem voor kwalitatieve corsetterie, lingerie en badmode uit het Duitse Heubach.

De hoogwaardige producten worden trouwens niet enkel in Duitsland geproduceerd, maar nu ook al op verschillende productiesites in heel Europa. Meer in het bijzonder in Slovenië, Letland en Oekraïne. Waarbij de kwaliteitsnormen natuurlijk overal hetzelfde zijn: Susa staat overal voor geselecteerde materialen, kwalitatieve verwerking, aandacht voor details, een perfecte pasvorm en een optimaal draagcomfort!

U zult verrast zijn hoe voordelig een Susa-beha is!

Zoals reeds vermeld, kan de ondergoedfabrikant Susa terugkijken op een ervaring van meer dan 150 jaar. Des te verrassender zijn de prijzen voor dit hoogwaardige ondergoed: vanaf iets minder dan € 20 kunt u bij Galeria Inno een originele beha van Susa bestellen. En dat trouwens in een verscheidenheid van vormen en kleuren.

Ook in de keuze van de maten verrast Susa met een zeer uitgebreide keuze, waarbij Susa voor elke buste de bijpassende beha biedt - van cupmaat 70A tot 110D. Ook voor uw persoonlijke cupmaat zit er zeker een passende beha bij. Profiteer bij Galeria Inno van het tijdbesparend online winkelen, kies met een simpele muisklik uw nieuwe Susa-bh's en probeer uw nieuwe ondergoed gewoon thuis uit.