Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
SWAROVSKI (258)
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal 0
Gewicht 0
bezet met 0
Selectie 1
SWAROVSKI

SWAROVSKI, waar komt die naam vandaan?

Het van oorsprong Oostenrijkse merk werd in 1895 opgericht door Daniel Swarovski. Na een stage in het bedrijf van zijn vader had hij een missie: een diamant creëren voor iedereen. Hij wilde het schitterende materiaal toegankelijker maken voor iedereen zodat de hele bevolking zich kon onderdompelen in weelde.

Daarin is hij meer dan geslaagd, gezien de wereldwijde bekendheid van SWAROVSKI. Ondertussen bestaat de collectie uit sieraden, horloges, accessoires en jawel, miniaturen. Ook werken ze samen met andere bedrijven en maken ze speciale collecties.

Als je aan iemand vraagt waar hij of zij SWAROVSKI van kent, zal het antwoord 7 van de 10 keer ‘van de miniaturen in de vitrinekast’ zijn. Hoewel die collectie nog steeds een enorm succes is, blijft de sieradencollectie niet achter. Zo blijft een horloge of armband (of een miniatuur) een prachtig cadeau om te geven. Alleen al de prachtige verpakking met lint is een lust voor het oog.

En omdat Galeria Inno de vrouw ook graag gelukkig ziet, kan SWAROVSKI natuurlijk niet in de collectie ontbreken. Hier zie je meteen de nieuwste toevoegingen aan de online shop. Kettingen en hangers, horloges, armbanden, ringen, decofiguren (miniaturen) en oorbellen. Galeria Inno biedt het allemaal op een paar kliks afstand. Of je het ook zo mooi ingepakt thuisbezorgd krijgt? Ja, natuurlijk. Net als in de winkel.

Cadeaus voor alle gelegenheden

Heb je een huwelijk op de planning, of heb je een SWAROVSKI liefhebber in je vriendenkring? SWAROVSKI heeft zo’n grote collectie dat er voor iedereen iets bij zit. Misschien geef jij je dierbaren een cadeau waarvan ze het bestaan niet wisten. Hoe leuk!

Wat is de magie van SWAROVSKI?

De toegankelijkheid van het merk. SWAROVSKI is opgericht om iedereen te laten genieten van diamanten, niet alleen de elite.

Het is luxe, maar betaalbaar. Natuurlijk zijn er topstukken met meer waarde, maar het ligt allemaal binnen bereik. Een mooi beeldje in de kast, of een mooi collier om de hals. Het kan allemaal.

Dit wist je niet over SWAROVSKI

  • Er is een SWAROVSKI museum SWAROVSKI Kristallwelten (De kristallen wereld) op de plek waar het merk opgericht is. Het museum ligt vlakbij Innsbruck in Oostenrijk.
  • SWAROVSKI had haar filmdebuut in Breakfast at Tiffany’s. Jazeker, de ketting van Audrey Hepburn op de filmposter is van huize SWAROVSKI.
  • SWAROVSKI heeft zelfs pennen, hoe leuk is dat!

Dompel jezelf onder in de luxe van dit merk en kijk eens rond in de SWAROVSKI-collectie.