Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Armbanden
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Gewicht 0
Type sluiting 0
Selectie 1
Armbanden
180216 Swarovski Bracelet

Swarovski armband met hart of zwaan

De collectie Swarovski armbanden bestaat uit vergulde en filigrane kettingen voor de pols. Het zijn elegante blikvangers door de prachtige kristalkleuren en de unieke manier waarop de kristallen zijn geslepen. Hier komen luxe en innovatief sieradendesign bij elkaar. Door toepassing van telkens weer nieuwe technieken wordt de collectie armbanden alsmaar uitgebreid met schitterende creaties in de kleuren van alle seizoenen. Liefhebbers van hartjes bestellen vast en zeker de gerhodineerde Swarovski armband met een hartje eraan. Of houdt u liever van de zwaan uit het logo? Ook daarvan heeft Swarovski een exclusieve armband vervaardigd. Misschien vindt in de de onlineshop van Galeria Inno ook nog een passend horloge van Swarovski.

Een Swarovski armband is als een diamant

Kan ik een Swarovski armband iedere dag dragen? Jazeker, de armbanden zijn geschikt voor alle gelegenheden. Daarnaast kunt u de Swarovski armbanden goed combineren met andere sieraden. Met een passende ketting of een paar oorbellen met dezelfde tinten heeft u al snel een outfit met een individuele uitstraling. Door de diverse prachtig gekleurde kristallen vindt u vast en zeker de armbanden die bij uw blouse, jurk of andere kledingstukken passen. Wie draagt er nu niet graag een armband met steentjes die zo'n klasse uitstralen dat iedereen er zeker van is dat het wel echte diamanten moeten zijn. Of natuurlijk Swarovski kristallen.

Swarovski armband bij T-shirt of galajurk

Wist u dat Crystaldust als één van de meeste geliefde bestsellers onder de Swarovski armbanden geldt? Bekijkt u in de onlineshop van Galeria Inno de nieuwe versie van dit glamoureuze accessoire dat is gevuld met blauwe Crystal Rocks en aan de uiteinden is afgesloten met schitterende kapjes van edelstaal met de logotekst erop. Dat is een voorbeeld van een armband die bij een casual T-shirt past, maar ook een chique, zwarte jurk de perfecte schitterende extra touch bezorgt. Ook liefhebbers van goud en zilver komen volop aan hun trekken bij de geraffineerde Swarovski armbanden.