Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Gewicht 0
Selectie 1
Decofiguuren
180216 Swarovski Decoratives

Swarovski beeldjes

Swarovski is wereldberoemd vanwege de speciale manier waarop het bedrijf bergkristallen slijpt. In het jaar 1976 ging de divisie met kristalbeeldjes van start en die zijn tot op de dag van vandaag een enorm succes. De sculpturen van dieren en vruchten zijn uitgegroeid tot een enorme collectie beeldjes. Net als bij de sieraden is Swarovski er door de bijzondere slijpwijze in geslaagd om de beeldjes er als ware kunstwerken uit te laten zien. Het glas is op bijna dezelfde wijze geslepen als een diamant. Dat ziet u ook aan het resultaat. Niet voor niets staan Swarovski beeldjes al tientallen jaren in huiskamers over de hele wereld.

Swarovski beeldjes en Disney

Naast de zeer hoge kwaliteit zijn de Swarovski beeldjes ook herkenbaar aan de creativiteit. Het bedrijf ontwikkelde een eigen Disney collectie met Pluto, Mickey Mouse, Winnie de Poeh, Nemo, Star Wars en nog veel meer bekende Disney-figuren. De glazen dieren van Swarovski zijn van een ongekende schoonheid. De elegante flamingo is een prachtig voorbeeld van een Swarovski beeldje waarin meer dan 600 facetten glanzen. De vorm is echt als de natuur en de houding op een sokkel van één kristal maken van dit beeldje een musthave voor alle verzamelaars. De dieren van Swarovski zijn waardevolle objecten die absoluut niet onder de categorie speelgoed vallen, maar eerder bij de exclusieve juwelen thuishoren.

Grote collectie Swarovski beeldjes

Het aantal soorten Swarovski beeldjes is oneindig veel. Ze zijn zeer geschikt om een hobby of passie van iemand te benadrukken of om naar iets herkenbaars te verwijzen. De kinderwagen van glas is een uniek geschenk voor iemand uit een gezin waar uitbreiding op komst is, terwijl een vogel uw passie voor dieren op elegante wijze kan uitdrukken. Ook voor mannen die gek zijn van treintjes heeft Swarovski een chique locomotief van fijn geslepen kristallen in petto. De onlineshop van Galeria Inno maakt het u gemakkelijk om de Swarovski beeldjes te bekijken en meteen te bestellen.