Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Gewicht 0
Selectie 1
Oorbellen
180216 Swarovski Earrings

Swarovski oorbellen

Als er één manier is om de SWAROVSKI kristallen tot hun gelding te laten komen, dan is het wel met oorbellen. U herkent meteen de heldere en kleurrijke kristallen die zijn geslepen op een wijze die alleen Swarovski beheerst en die gelijkenissen vertoont met het slijpen van een diamant. Ook de terugkaatsing van het licht op de glazen steentjes vertoont veel parallellen met een diamant. Dat is één van de redenen waarom de unieke Swarovski kristallen zo geliefd en wereldberoemd zijn. Niet voor niets droegen stars als Michael Jackson, Madonna en Tina Turner schitterende Swarovski ringen, kettingen en andere accessoires tijdens hun concerten.

Klassieke Swarovski oorbellen en urban looks

Swarovski oorbellen zijn dé accessoires voor de moderne vrouw. Innovatief design en het gebruik van fantastisch heldere en gekleurde kristallen leveren een verbluffend fraaie collectie oorbellen op. Hieronder vallen exemplaren met schitterende pavé accenten, maar ook gerhodineerde creolen met fuchsia, amethist en heldere pavé-kristallen in een urban look. Liefhebbers van vintage komen met de Swarovski oorbellen ook aan hun trekken. Denkt u hier aan de druppelvormige palladium oorbellen met elegante, genuanceerde blauwe tinten of gerhodineerde oorbellen in crystal mesh. Urban en de klassieke lifestyle komen samen in de uitgebreide collectie Swarovski oorbellen.

Zichtbare kwaliteit bij Swarovski oorbellen

Prachtige, feminiene Swarovski oorbellen in de vorm van roze vlinders zetten iedere vrouw in een schitterend zonnetje. Draagt u hierbij een kledingstuk met een roze tint, dan komt u op wat voor gelegenheid dan ook prima voor de dag. De kwaliteit van de Swarovski oorbellen straalt er letterlijk vanaf. In de onlineshop van Galeria Inno staat u oog in oog met vergulde, zilveren en gerhodineerde oorbellen die stuk voor stuk het bekijken waard zijn. Het is wonderbaarlijk hoe minutieus en perfect alle Swarovski oorbellen zijn vervaardigd. Wees creatief en combineer uw Swarovski oorbellen met een prachtige avondjurk of juist met een jeans en een casual jasje.