Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal band 0
Materiaal behuizing 0
Wijzerplaataanduiding 0
Waterdichtheid 0
Gewicht 0
Aandrijving 0
Selectie 1
Horloges
180216 Swarovski Watches

Dit wil je weten over SWAROVSKI horloges

SWAROVSKI, wie kent het niet? Dit van oorsprong Oostenrijkse merk werd in 1895 opgericht door Daniel Swarovski. Daar komt dus ook direct de naam vandaan. Na een stage binnen het bedrijf van zijn vader, had deze man een missie: a diamond for everyone. Kortom, de diamant betaalbaar maken zodat iedereen de luxe van het materiaal kon ervaren. Niet slechts een deel van de bevolking.

Daarin is hij meer dan geslaagd, gezien het feit dat SWAROVSKI wereldwijd bekend is en collecties uitvoert in alle soorten en maten. Als er gevraagd wordt waar men het merk van kent, zal het antwoord 7 van de 10 keer ‘van de miniaturen in de vitrinekast!

Exact! Hoewel die collectie nog steeds met succes loopt is, maakt SWAROVSKI zoveel meer. Zo ook deze collectie horloges waar je nu naar kijkt.

Van klassiek met een toefje diamant tot diamonds all the way: SWAROVSKI heeft het in haar collectie. Wordt de dame in kwestie niet zo wild van diamanten? Ook dan heeft SWAROVSKI een model in haar collectie.

Zo zijn er horloges met diamanten wijzerplaat met een rustige polsband. Maar ook rustigere modellen met slechts 3 diamantjes. Met maar drie diamantjes op de wijzerplaat, weet ze nog een glansrijke presence te maken! Dit horloge is gemaakt van gecoat metaal, en heeft nog steeds die typische SWAROVSKI look. Zo kan het dus ook.

De magie van SWAROVSKI horloges

Het is prachtig en luxe, maar tegelijkertijd betaalbaar. Precies zoals Daniel Swarovski het in 1895 voor zich zag: een diamant voor iedereen.

Daarmee is toegankelijkheid enorm van toepassing op dit merk. Natuurlijk brengt SWAROVSKI ook limited edition exemplaren uit, maar het merendeel ligt voor iedereen binnen handbereik.

Doordat de collectie zo groot is, is er ook nog voor ieder wat wils. Omdat een horloge toch wel het meest praktische accessoire is, en je een exemplaar om de pols wilt dat bij je past, raden we je aan eens rond te kijken of jouw lievelings ertussen zit.

Of je er bij bezorging ook zo’n mooi doosje met een lint omheen krijgt? Jazeker, precies zoals in de winkel. Een genot om te geven, en om te krijgen.

Ontdek ook wat SWAROVSKI nog meer te bieden heeft bij Galeria Inno.