Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Sylvanian Families (26)
Categorie Sylvanian Families
Filter
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Leeftijdsadvies van 0
Selectie 1
Sylvanian Families

Sylvanian Families - misschien wel de vriendelijkste gezinnen in de wereld

Waarom de Sylvanian Families in geen enkele kinderkamer mogen ontbreken en was het spelen met dit inspirerende speelgoed zo bijzonder maakt: Galeria Inno biedt u de beste spelideeën uit de hele wereld en biedt de nieuwste hoogtepunten uit het Sylvanian Village tegen gezinsvriendelijke prijzen. Bestel nu!

Diep verborgen in een idyllisch bos ligt de gastvrije plek Sylvanian Village: hier wonen de Sylvanian Families gelukkig en in een harmonieuze eenheid samen, ze helpen elkaar en regelen graag ontmoetingen met de andere dorpelingen. Het gaat hier nochtans niet om mensen. Maar om schattige dieren zoals konijnen, beren, egels, eekhoorns of katjes. Maar echt bijzonder is het volgende: de Sylvanian Families voelen zich het beste als hun woonplaats naar een kinderkamer wordt verplaatst. Want daar wacht hun oorspronkelijke doel: kinderen blij maken!

Met de Sylvanian Families kunt u de sociale ontwikkeling van uw kind optimaal bevorderen

Net zoals bij conventionele speelgoedpoppen kunnen kinderen met de poppen van de Sylvanian Families verschillende alledaagse situaties naspelen en kunnen ze natuurlijk volledig nieuwe, eigen verhalen uitvinden. Dat stimuleert de verbeelding, bevordert het leren van verschillende rollen en ondersteunt kinderen in hun sociale ontwikkeling. Aangezien het hier om dierfiguren gaat, zijn dit de perfecte omstandigheden voor nog meer abstracte spelletjes, zodat hun verbeelding werkelijk geen grenzen kent.

Welke producten vindt u bij de Sylvanian Families?

Om met de Sylvanian Families geluk in de kinderkamer te brengen, hoeft u niet eens veel geld uit te geven. Want om aan de slag te kunnen gaan, heeft u in principe slechts een paar poppennodig. En die kunt u bij Galeria Inno al voor weinig euro's bestellen. We zullen u toch even tonen wat voor leuke producten het Japanse speelgoedmerk aanbiedt:

  • De sympathieke dierpoppen: van de kattenfamilie en de hazen, eekhoorns, koala's, etc. tot de egelfamilie: de liefdevol gemaakte poppen van de Sylvanian Families hebben realistische gelaatstrekken en verhoudingen. De beweegbare ledematen zorgen ervoor dat de popjes goed bewegen en gemakkelijk aan- en uitgekleed kunnen worden. Het fluweelzachte oppervlak van de poppen geeft een aangenaam gevoel en spreekt de zintuigen van het kind aan.
  • De gedetailleerde poppenaccessoires: een hoge babystoel voor de jongste gezinsleden, een tweelingwandelwagen voor de regelmatige uitstapjes in de frisse lucht, een wasmachineset voor de dagelijkse wasjes, een barbecueset voor grilplezier in de eigen poppentuin of een meerdelige poppenmeubelset voor de schattige kleine dieren: de speelsets van Sylvanian Families verrassen met vele liefdevolle details en brengen nog meer variatie in het spel!
  • De grote poppenhuizen: in tegenstelling tot echte dieren leven de dierpoppen van de Sylvanian Families niet in een gewoon hol, maar in een mooi poppenhuis. Kinderen beleven natuurlijk nog meer plezier als ze meerdere huizen bezitten en zo een een echte kleine stad kunnen bouwen. Gelukkig kan u in de online winkel van Galeria Inno kiezen uit een groot assortiment: van super goedkope startershuizen en boomhutten, supermarkten, etc. tot een herenhuis met verlichting.

Trouwens: ook veel jongens spelen graag met de vrolijke gekke dierfiguren van de Sylvanian Families. Probeer toch gewoon eens uit of uw kleine piraat hier ook niet van geniet!