Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie TABAC
Filter
Maat 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Toepassingsbereik 0
Geurrichting 0
Inhoud 0
Selectie 1
TABAC

Tabac Original - de kenmerkende klassieker onder de herenparfums

Voor alle mannen die op zoek zijn naar een authentieke en compromisloze mannelijke parfum voor heren, is er de succesvolle klassieker TABAC Original. Toen het bedrijf Mäurer & Wirtz anno 1951 het parfum TABAC presenteerde, was deze mannengeur een echte sensatie. Ten eerste omdat parfums in die tijd uitsluitend door dames gebruikt werden en een mannenparfum als een langverwachte innovatie werd ontvangen. En ten tweede omdat de unieke combinatie van muskus, amber en kostbare houtsoorten elke man een opvallende, zelfverzekerde uitstraling geeft.

Geen wonder dat de populaire geur tot ver buiten de Duitse grenzen naambekendheid heeft verworven, door Amerikaanse soldaten die de oceaan overstaken en zo internationale faam aan de naam gaven. Om het product te beschermen tegen vervalsing en namaak, kreeg de productnaam "TABAC" al in 1952 de toevoeging "Original", zodat er niets meer in de weg stond van een succesvolle verovering van de hele wereld. Zelfs vandaag de dag staat de naam TABAC Original voor "the one and only" klassieker die de gecultiveerde moderne mannelijkheid vertegenwoordigt.

TABAC Original & Man: eau de cologne, eau de toilette, deodorant, aftershave, scheerzeep, etc.

Of het nu als geschenk is voor uw geliefde man of voor eigen gebruik: wie het mannenparfum TABAC Original wilt kopen, vindt bij Galeria Inno een gevarieerd aanbod van verfrissend lichte TABAC Original eau de cologne, eau de toilette of aftershave tot de aanvullende lichaamsverzorging met scheerzeep, haarcrème, haarlotion, deodorant, douchegel, scheerschuim, luxueuze zeep en Pre Shave Lotion.

U kunt best hier direct in de online winkel van Galeria uw TABAC-parfum bestellen. Één ding is zeker: met een pittige opvallende mannenparfum van TABAC wordt een aparte, authentieke en onweerstaanbaar mannelijke uitstraling gegarandeerd.