Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
THE NORTH FACE (15)
Categorie THE NORTH FACE
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Functie 0
Kenmerken 0
Kraagvorm 0
Aanduiding Mouwlengte 0
Selectie 1
THE NORTH FACE
The North Face

THE NORTH FACE – innovatieve uitrusting voor echte outdoorfreaks

Wie aan zijn outdooruitrusting al even hoge eisten stelt als aan zichzelf, zit helemaal goed bij de innovaties van THE NORTH FACE. Van weerbestendige functionele jassen, zoals windstoppers, softshell-jassen en nog veel meer, tot fleecetruien met kap: Galeria Inno presenteert topaanbiedingen voor avontuurlijke outdoorliefhebbers!

Echte outdooravonturiers weten dat slecht weer niet bestaat als je goed uitgerust bent. En natuurlijk omvat dat niet alleen weerbestendige outdoorkleding, maar ook waterdichte schoenen, een ergonomisch gevormde rugzak en alles wat een avontuurlijke frisseluchtfan nog nodig heeft.

Want of het nu onder een brandende zon is, of bij Siberische temperaturen onder het vriespunt, stromende regen, stormachtige windvlagen of bij vallende sneeuw: met de juiste uitrusting zorgen outdoorsporten in alle seizoenen voor veel plezier.

Als ook u volledig wilt kunnen genieten van uw outdooractiviteiten en uw energie optimaal wilt benutten, is het zeker de moeite waard om te investeren in een hoogwaardige outdooruitrusting. Bijvoorbeeld van het merk THE NORTH FACE, dat niet alleen tot de meest succesvolle outdoormerken ter wereld behoort, maar ook als wereldleider op vlak van outdoorkleding wordt beschouwd.

Waar komt het merk THE NORTH FACE eigenlijk vandaan?

THE NORTH FACE is een Amerikaans merk met een geschiedenis van meer dan een halve eeuw: het merk werd in 1966 in San Francisco opgericht en in eerste instantie was het merk bekend omwille van bergbeklimuitrustingen.

Als gevolg van de innovatieve functionaliteit, de duurzame kwaliteit en de authentieke ontwerpen veroverden de outdoorjassen, -schoenen en -rugzakken van THE NORTH FACE steeds meer harten van outdoorfans over de hele wereld. Van het GORE-TEX-materiaal in de jaren 1970, tot de high-tech-stof Thermoball: THE NORTH FACE heeft in de loop van de tijd talrijke innovaties op de markt gebracht.

Hoewel het productaanbod van THE NORTH FACE voortdurend uitgebreid werd, is de onderneming zijn wortels en oorspronkelijke missie altijd trouw gebleven: het ontwikkelen van innovatieve outdoorproducten om mensen uit alle landen en culturen te inspireren om nieuwe avonturen te ondernemen.

Tegelijkertijd geeft de onderneming ook op het vlak van milieubescherming en duurzaamheid altijd het goede voorbeeld en bevordert de onderneming het behoud van natuurlijke, wilde natuurgebieden. Zodat onze aarde zo paradijselijk blijft als ze is en de moeite waard blijft om te ontdekken. En zodat ook de toekomstige generaties nog kunnen genieten van outdoorexpedities.

THE NORTH FACE is trouwens vernoemd naar de legendarische noordflank van een berg, die onder bergbeklimmers wordt beschouwd als de zwaarste en meest uitdagende bergflank. Het logo siert ook het opvallende rotssilhouet van de Half Dome in Yosemite National Park.

De kleding van THE NORTH FACE inspireert ook in het dagelijkse leven

Natuurlijk moet men geen outdoorsporter zijn om de weerbestendige outdoormode van THE NORTH FACE te dragen en leuk te vinden. Want de warme gevoerde jassen van THE NORTH FACE zijn ook erg populaire winterjassen, waarmee u er tijdens een bezoek aan de kerstmarkt al even goed uitziet als tijdens het rodelen met de kinderen.

Maak in de outdoorwinkel van Galeria Inno kennis met de huidige aanbiedingen: hier vindt u originele producten van THE NORTH FACE voor dames, heren en kinderen. En dat alles tegen zeer gezinsvriendelijke prijzen!