Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie THERABAND
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Sporten 0
Selectie 1
THERABAND

THERABAND - de veelzijdige oefeningsband uit latex

Waarom de Thera-Band synoniem staat voor oefeningsbanden uit latex en hoe u doelgericht uw buik, benen, billen en andere spieren kunt trainen met een innovatieve THERABAND: Galeria Inno biedt u innovatieve sportartikelen en nuttige tips voor een effectieve workout. Informeer u nu en bestel online!

Een van de meest verstandige aankopen voor een effectieve lichaamstraining is vandaag de dag de zogenaamde THERABAND: de innovatieve oefeningsband gemaakt van latex werd in 1978 in de VS uitgevonden en heeft sindsdien de wereld veroverd. Dat is niet verwonderlijk, omdat de zeer elastische latex banden uniek voordelig zijn en bovendien enorm veelzijdig: ze worden niet alleen gebruikt voor de gerichte opbouw van specifieke spiergroepen, maar ook voor het vergroten en versterken van uw mobiliteit en flexibiliteit.

Thera-Band Exercise Bands – niet enkel als fitness-product onmisbaar

De tijden waarin de latex THERABAND-banden voornamelijk werden gebruikt in fysiotherapie of in de typische vrouwengymnastiek zijn al lang voorbij: vandaag de dag traint zelfs de Duitse nationale voetbalploeg met de veelzijdige latex band. Tenslotte biedt de elastische oefeningsband een zeer breed scala aan toepassingen en staat hij niet voor niets bekend als "de kleinste sportschool in de wereld". Bij regelmatig gebruik bieden THERABAND-oefeningsbanden vele voordelen die in talloze studies werden aangetoond:

  • doelgerichte versterking van specifieke spieren en een corresponderende krachttoename
  • Versterking van de rugspieren
  • Verbetering van de houding en het evenwicht
  • Verbetering van de mobiliteit, flexibiliteit en functionaliteit van het lichaam
  • bevorderende gevolgen voor de gezondheid, zoals vermindering van pijn, verlagen van de bloeddruk en het voorkomen van vallen

Zoals u waarschijnlijk al gemerkt heeft, zijn de THERABAND-banden in verschillende kleuren beschikbaar. En daar is een goede reden voor: de verschillende kleuren zijn er niet voor het uiterlijk, maar identificeren de specifieke treksterkte. In principe geldt: hoe donkerder de kleur, hoe groter de sterkte.

Hoe u met de THERABAND spieren kunt opbouwen en afnemen

Het maakt niet uit of u uw THERABAND nodig heeft voor een simpele thuistraining of hem liever gebruikt samen met gelijkgestemde mensen op de sportschool: een regelmatige training met de Theraband zorgt voor een goed figuur, een betereconditie en een verbeterd lichaamsgevoel.

Met de kleinste sportschool in de wereld, kunt u niet alleen spieren op bouwen, maar ook overtollige kilo's kwijtraken. Vooral als u cardio en krachtoefeningen met elkaar afwisselt. U kunt het best om de dag 30 minuten investeren in een gevarieerde circuittraining. En besteed daarbij natuurlijk ook aandacht aan een gezonde voeding! Om nog veelzijdiger te kunnen trainen met uw latex Thera-Band, de raden wij u aan een THERABAND-toebehorenset aan te schaffen: die bevat aanvullende sportaccessoires, zoals speciale handgrepen voor een betere grip, een extra brede sportgrip voor tweehandige oefeningen, voetbandjes gemaakt van zacht neopreen en een praktisch deuranker.

Tip: pak de Thera-Band tijdens de training niet direct met de hand vast, maar wikkel de band rond uw pols. Dat geeft u een betere grip, verlicht de handen en verhoogt de veiligheid. Opdat een latex Thera-Band zo lang mogelijk zacht en soepel blijft, dient u hem regelmatig met talkpoeder te behandelen. Dat verhoogt niet alleen de grip, maar ook de levensduur van uw band. Zo kunt u lang plezier beleven aan uw nieuwe sportaccessoire van Galeria Inno!