Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Theraline (62)
Categorie Theraline
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Selectie 1
Theraline

Kromme kussens voor de rechte rug

Theraline-producten bieden in veel situaties de juiste ondersteuning dankzij hun speciale vorm. Niet alleen in de zetel: als borstvoedingskussen voor moeders en als zijslaapkussen zijn deze kussens de beste die er bestaan. Bestel ze online bij Galeria Inno!

Theraline kan worden omschreven als marktleider voor ongebruikelijke kussens die niet alleen vierhoekig zijn. Een gezonde slaap, de ontlasting van de wervelkolom in verschillende posities en de ondersteuning van moeders tijdens de borstvoeding zijn slechts enkele van de redenen voor de noodzaak van dergelijke speciale kussens. Theraline biedt het perfecte, zachte, niet-wegglijdende antwoord voor al die gelegenheden.

De Theraline-zijslaapkussen My7

De ongebruikelijke vorm van het Theraline-zijslaapkussen heeft het aan haar naam My7 geholpen. U moet het eens hebben uitgeprobeerd om te ervaren hoe aangenaam het 's nachts zijn taak volbrengt.

Wie denkt aan de aanschap van een Theraline My7 moet weten dat veel mensen 's nachts zelf onwillekeurig soortgelijke, maar minder doeltreffende slaaphulpen bouwen. Als u bij het wakker worden een deel van dedekbedovertrek half opgerold onder uw arm ontdekt, wilt dat zeggen dat uw lichaam de ondersteuning zoekt waarvoor het Theraline My7-kussen optimaal vervaardigd wordt.

Ondersteunende functie en comfort in leuke ontwerpen

De zijslaapkussens en maankussens worden met Theraline microkorrels gevuld. Vergeleken met andere vullingen biedt dit hypoallergeen materiaal een bijzonder aangenaam gevoel en vormvastheid. Dat is vooral belangrijk voor de ontspannende ondersteuning die bijna geheel verloren gaat bij een zachte of instabiele vulling.

Verwen uzelf met een een beetje comfort en de doeltreffende ondersteuning van Theraline! Bij Galeria Inno vindt u online een heel uitgebreid aanbod van moderne kleuren tot leuke retrobloemen!