Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Timberland (15)
Categorie Timberland
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Functie 0
Bovenmateriaal 0
Schoenpunt 0
Selectie 1
Timberland

Timberland: charmante leren schoenen voor in de stad en in de wildernis

De charme van krachtige lederen schoenen kenmerkt het merkimago van Timberland. De fabrikant met de boom in het logo weet heel goed hoe de tegenstellingen van stijl en robuustheid geweldig gecombineerd kunnen worden. Kom meer te weten over een lifestyle-merk dat zijn wortels in de wildernis heeft. U vindt Timberland herenschoenen online bij Galeria Inno.

Het begon allemaal met waterdichte laarzen in het beige. Vandaag de dag is Timberland een wereldwijd prestigieus schoenenmerk dat met zijn natuurlijke elegantie zowel buitenmensen als stadsmensen in dezelfde mate kan overtuigen. Het is de succesvolle spanning tussen een robuuste look en een stijlvolle charme waarmee Timberland succesvol is bij een zeer divers publiek.

De stevige laarzen in bruin leer vallen in de smaak bij natuurliefhebbende vrije geesten, actieve stadsmensen en hippe fashion victims. Sportieve bootschoenen en zeilschoenen maken een even goede indruk op het dek van een zeiljacht als op de stoep van de stad. En de mooie damessandalen en ballerina's hebben niet alleen een zuivere en elegante uitstraling, maar ze voelen al even goed aan als ze eruit zien.

De robuuste elegantie is opvallend

Net zoals de natuurlijke look onlosmakelijk bij het merk Timberland hoort, is ook het natuurlijke materiaal leer niet weg te denken uit het assortiment. Echt leer bezit precies de combinatie van een geraffineerde stijl en een robuuste natuurlijkheid die Timberland-schoenen al vanaf het begin doet opvallen.

De enkelhoge leren laarzen behoren daarom tot de klassiekers en vormen samen met de hoge, waterdichte laarzen, het imago van het merk. Wie Timberland hoort, denkt vaak aan schoeisel dat niet bang moet zijn voor hard kreupelhout en moerassige bospaden.

In een tijdgeest waarin iedereen niet alleen liefde voor de stad voelt, maar ook geniet van de natuur en de wildernis, ontwikkelen deze robuuste stukken een heel unieke aantrekkingskracht. Donkere denim-looks of enkel-hoge opgerolde blauwe chino's kunnen perfect gecombineerd worden met de lichte leren laarzen van Timberland.

Timberland-kwaliteit begeleidt u ontspannen op alle wegen

Kies voor een schoen die zijn look recht aandoet! Timberland-schoenen nemen u overal heen. Of het nu voor een wandeling door de stad of een citytrip, een wandeling in het park of het bos of door de weide is: met hun krachtige vormen en hoge kwaliteit begeleiden deze schoenen u begeleiden op elke route. En ze zien er bovendien nog eens prachtig uit!

Geniet van de ontspannen charme van een merk dat niet voor niets een honderd jaar oude boom in het logo heeft. Bestel schoenen, laarzen, sandalen en sneakers van Timberland online bij Galeria Inno!