Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
TOMMY HILFIGER (225)
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Eigenschappen 0
Materiaal band 0
Materiaal behuizing 0
Horlogeglas 0
Selectie 1
TOMMY HILFIGER

Tommy Hilfiger: College-stijl in blauw, wit en rood

Het overbodige is niet aan hem besteed. Als geen ander heeft Tommy Hilfiger zijn stempel gedrukt op de verfijnde eenvoudige College-look. Kom meer te weten over het merk dat, als Amerikaans merk, de kleuren blauw, wit en rood discreet maar effectief in de verf zet. En plaats uw bestelling in de Tommy Hilfiger-winkel bij Galeria Inno!

Preppy is bij iedereen populair. Maar bijna niemand beheerst de no-nonsense East Coast-look zo probleemloos als de Amerikaanse ontwerper Tommy Hilfiger. Zonder zijn College-collecties tussen sportief en netjes zou een hele generatie afgestudeerden relatief onbeholpen achtergebleven zijn. Een absolute must-have: de strakke look in de trefzekere kleuren blauw, wit en rood.

De sleutel tot succes lag niet in overvloedig experimenteren, maar in het doel om met weinig elementen dingen recht to the point te brengen. En daar is natuurlijk een geweldige smaak en een speciaal talent voor nodig. De mode van Tommy Hilfiger vat een groot aantal waarden samen die nooit zullen verdwijnen. Toch kon zelden iemand die waarden zo cool en gemakkelijk presenteren. Daartoe behoort het in scène gezette zelfvertrouwen, de wil om te slagen en de kennis van de eigen traditie. Daarom biedt het merk het stijlvolle publiek een interessante keuze aan accessoires.

Duurzame trends en aantrekkelijke collecties

Bovendien is weten mensen met de East Coast-mentaliteit altijd precies op welk moment moment ze de gedurfde stap moeten zetten. Zo'n moment kwam er toen rapper Snoop Dog zijn voorkeur voor het tot nu toe zeer Angelsaksische merk ontdekte. Zonder omhaal paste Tommy Hilfiger de snit van zijn College-jassen en -truien in enkele kleine details aan – en vestigde daarmee een duurzame streetwear-trend.

Tommy Hilfiger toont zich zo slim en zelfverzekerd op elk gebied waarin het label aanwezig is: het begon allemaal met zijn grootse shirt-collectie, die net zo klassevol is met een jeans als met een sportblazer. Maar het zijn ook de details die uw look een authentieke uitstraling geven: zet met een stijlvolle portemonnee van Tommy Hilfiger duidelijke accenten! Het hoogwaardige ontwerp in fijn leder laat geen vragen onbeantwoord. Als u een duidelijk stijlstatement wilt maken, kies dan een Tommy Hilfiger-portemonnee met het grote logo in reliëf.

Lifestyle in blauw, wit en rood

Tommy Hilfiger hoort thuis bij mensen die houden van een stijl met hoge normen en een scheutje jeugdige passie. Laat u inspireren door de waardevolle en strakke Casual Wear die niets overbodigs tolereert. Neem geen genoegen met minder: van de blauw-wit gestreepte polokragen tot de comfortabele bootsokken uit stijlvol grijs wollen breiwerk.

Ontdek de wonderbaarlijk aangename lingerie van Tommy Hilfiger die u 's nachts net zo veeleisend kleedt als de Sporty Casual-collectie overdag. En druk uw levensstijl in alle opzichten met prachtige duidelijkheid uit! Online in de merkenwinkel van Galeria Inno kunt u tegen voordelige prijzen kleding voor dames en heren van Tommy Hilfiger kopen.