Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Horloges
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal band 0
Typen horloges 0
Materiaal behuizing 0
Wijzerplaataanduiding 0
Waterdichtheid 0
Horlogeglas 0
Gewicht 0
Selectie 1
Heren
Vergelijkbare categorieën

Tommy Hilfiger horloge heren

Horloges zijn allang meer dan alleen een instrument dat de tijd weergeeft. Niet voor niets hebben vooraanstaande modelabels horloges als sieraad in hun collectie opgenomen. Dat geldt ook voor het Amerikaanse label Tommy Hilfiger. De mannelijke Tommy Hilfiger horloges voor heren passen om iedere herenpols. Een klassieker is het model met de zwarte band van echt rundleer en een verzilverde kast van grijs metaal om de zwarte wijzerplaat. Een blikvanger is het rode statement Tommy Hilfiger horloge voor heren met een rode, siliconen polsband, een rode kast en een rode wijzerplaat. Daar tussenin bevinden zich horloges die allemaal over een eigen, individueel karakter beschikken.

Sportief en multifunctioneel, Tommy Hilfiger horloge voor heren

Zoekt u een horloge bij uw kostuum? Dan heeft u het niet al te gemakkelijk, want de meeste Tommy Hilfiger horloges voor heren passen zowel bij een klassiek kostuum alsook bij een pullover met een overhemd eronder. Kijkt u gewoon even bij de kleding van Tommy Hilfiger. In de onlineshop van Galeria Inno is het aangenaam zoeken, want u heeft altijd op één webpagina een groot aantal horloges tegelijk voor ogen. De meeste Tommy Hilfiger horloges beschikken over een sportieve touch, bijvoorbeeld in de vorm van een tachymeter op de rand van het horloge, ook wel de bezel genoemd. Die functie is net zo handig als bijvoorbeeld de chronograaf.

Uw persoonlijke Tommy Hilfiger horloge voor heren

Een horloge om de pols is handig en levert een stijlvolle look op. De één houdt van een robuust, zwaar exemplaar, de andere geeft de voorkeur aan een lichte uitvoering. De onlineshop van Galeria Inno heeft de gewichtsklassen in de praktische zoekfilter opgenomen. Ook het materiaal van de polsbanden kunt u al vóór het eigenlijke zoeken selecteren. De metalen banden zijn van edelstaal en dus gegarandeerd roestvrij. Leer of metaal, het is een kwestie van persoonlijke smaak. U vindt vast en zeker het Tommy Hilfiger horloge voor heren waarmee u iedere dag graag op pad wilt. En als u in de zomer op pad gaat, dan is een kijkje bij de zonnebrillen van Tommy Hilfiger altijd de moeite waard.