Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Horloges
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal band 0
Typen horloges 0
Wijzerplaataanduiding 0
Waterdichtheid 0
Gewicht 0
Type sluiting 0
Selectie 1
Horloges
Vergelijkbare categorieën

Tommy Hilfiger-horloges – exclusieve accessoires

Houdt u van de typische Amerikaanse stijl van het designermerk Tommy Hilfiger? Deze kenmerkende mix van klassieke sportiviteit en casual universiteitslook? Dan past een horloge van Tommy Hilfiger uitstekend bij uw individuele stijl. Want de horloges van Tommy Hilfiger garanderen innovatieve functionaliteit in een superieur design.

Of het nu is met het wereldberoemde TH-Logo in de klassieke drie kleuren rood, blauw en wit, of een iets subtielere uitvoering: met de horlogetrends uit Amerika bewijst u uw trendbewustzijn op het hoogste niveau!

Wat onderscheidt Tommy Hilfiger-horloges van horloges van andere merken?

Echte Tommy Hilfiger-horloges herkent u al op het eerste gezicht. Allereerst aan het stijlvolle ontwerp dat van elke polshorloge een stijlvolle blikvanger maakt. Ten tweede aan het beknopte merklogo dat in de hele wereld synoniem staat voor een verfijnde smaak.

Terwijl veel andere modehorloges gemaakt zijn van plastic, zijn de horloges van Tommy Hilfiger gemaakt van hoogwaardige materialen. Behuizing en de achterkant van de behuizing zijn meestal gemaakt van roestvrij staal, terwijl het kijkvenster gemaakt is van hoogwaardige mineraalglas. Ook een waterdichtheid tot 5 bar is voor de polshorloges van het Amerikaanse topmerk een vanzelfsprekendheid.

De armbanden van de analoge dames- en herenhorloges zijn gemaakt van echt leer of roestvrij staal en zijn ook in goud of zilver verkrijgbaar. En bij de wijzerplaat kunt u kiezen tussen lijntjes, Arabische cijfers en Romeinse cijfers.

Polshorloges van Tommy Hilfiger voor dames en heren

Als u houdt van tijdloze elegantie in een klassieke stijl, kies uw nieuwe polshorloge dan in een discreet design: met ronde behuizing, een minimalistische wijzerplaat en lederen armband in het zwart, bruin, blauw of wit.

Naast de typische heren- en dameshorloges biedt de collectie van Galeria Inno ook Tommy Hilfiger-horloges in unisex-look. Hier vindt u de nieuwste merkhorloges die u online kunt bestellen zonder tijd te verliezen!