Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Ty
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Gewicht 0
Selectie 1
Ty

Glubschi – de schattige knuffeldieren van Ty Beanie Boos

Glubschi’s heten de schattige dierenbaby’s die de harten van kinderen snel veroveren! De knuffeldiertjes kwamen onder de naam “Ty Beanie Boos” op de markt en gezien de grote, schattige ogen van de knuffels is deze bijnaam goed van toepassing. Bestelt u nu in de onlineshop van Galeria Inno de originele Ty knuffeldieren!

In de onlineshop van Galeria Inno vindt u een ruime selectie Glubschi’s waarvan er ondertussen 50 verschillende en even fantastische soorten zijn. Geliefd zijn bijvoorbeeld de Pinguin Waddles, Tiger Stripes, het aapje Coconut en kleine honden die net zo knuffelbaar zijn als echte huisdieren. Een pluspunt voor de ouders: zijn de Ty knuffels vies geworden of weer eens toe aan een reinigingsbeurt, dan kunt u ze eenvoudig in de wasmachine doen, waarnaar ze er daarna weer als nieuw uitzien!

Ty knuffelbeesten en sleutelhangers bestellen

Het pluche speelgoed is bij Galeria Inno als knuffel in de maten 15cm en 24cm verkrijgbaar. Bovendien zijn hierbij ook sleutelhangers met handige clip verkrijgbaar, waardoor de speelkameraden ook aan een tas of sleutelbos hun plek vinden!

Zij het een chihuahua, mopshondje, schildpad of olifant: Glubschi’s zijn met hun kleine granulaten kraaloogjes en knuffelige vacht aangenaam zacht. Opgelet! Het speelgoed is beperkt verkrijgbaar en bij kleine en grote verzamelaars geliefd. Verzeker uzelf nu van een Ty knuffel bij Galeria Inno!

Een ruim aanbod om te verzamelen en van te houden

De schattige Ty knuffels met grote, opvallende ogen zijn er ondertussen in 50 verschillende soorten. Bij Galeria Inno staat u voor een lastige keuze tussen Bugsi het lieveheersbeestje, Monster Frankie, de eenhoorn Magic Boo, de Berlijnse beer, de sneeeelle Spells en vele, vele andere knuffelvriendjes. Gelukkig zijn de knuffels voordelig geprijsd en kan men gerust een hele dierentuin aan Ty knuffels aanschaffen! Bestelt u uw lievelingsglubschi en zijn vriendjes snel en eenvoudig online bij Galeria Inno.

Ty Glubschi – het perfecte cadeau voor kleine en grote meiden!

De knuffelige pluche knuffels van Ty zijn er in verschillende maten (15 cm en 21,5 cm), en ook in kleine sleutelhangers. En wie eenmaal in de grote, ronde ogen van de diertjes heeft gekeken, sluit ze voor altijd in het hart! Zij het de roze gekleurde Glamour Leopard, hond Slush, de schildpad Zippy of Pinguin Waddles – alle Ty knuffels kunt heel eenvoudig en voordelig online bij Galeria Inno bestellen!