Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie UGG
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Schoenpunt 0
Selectie 1
UGG
UGG

UGG damesschoenen

UGG is het modelabel dat door een Australiër in Zuid-Californië is ontstaan. Zijn passie voor schapenvacht en de relaxte surfcultuur in Californië vormen de basis voor dit merk dat begon met unieke laarzen en pantoffels. Met de opening van de eerste winkel in Soho New York (2006) maakte UGG duidelijk dat stijl en exclusiviteit een belangrijke rol spelen. Vandaag de dag omvat het assortiment ook kleding en diverse accessoires. De UGG damesschoenen onderscheiden zich door hun topmoderne design en stijlvolle vorm. Daarnaast zitten ze comfortabel. Naast laarzen en pantoffels bestaan de UGG damesschoenen nu ook uit sneakers, instappers, sandalen en slippers.

UGG dames schoenen

UGG damesschoenen zijn meer dan goed schoeisel, ze zijn een lifestyle. De schapenvacht keert vaak terug zoals bijvoorbeeld in de unieke DAKOTA pantoffels. Dat zijn geen doorsnee pantoffels, maar comfortabele schoenen die u in huis draagt en waarmee u ook even naar buiten kunt om bijvoorbeeld met de buren te praten of iets uit de garage te halen. Door de zachte wol is het moeilijk om dergelijke pantoffels weer uit te doen, zo comfortabel voelt dit aan. Hetzelfde geldt voor de hoge en korte laarzen en de mocassins. Door de handige zoekfilter in de webshop van Galeria Inno klikt u gemakkelijk door de verschillende categorieën en vindt u snel de UGG damesschoenen die u binnenkort dragen wilt.

UGG dames schoenen

Op zoek naar originele sneakers? Neemt u dan ook een kijkje bij de UGG damesschoenen en laat u verrassen door het gevarieerde aanbod. UGG sneakers zijn sportief en passen perfect bij een jeans of een witte, zomerse broek. Ook voor stijlvolle, waterbestendige slippers bent u bij de GG dames schoenen aan het juiste adres. Dit zijn geen goedkope doorsnee slippers, maar volwaardige zomerschoenen waarbij rekening is gehouden met de keuze van het materiaal en de beste condities voor de voeten. Hiermee kunt u in de zomer ook in stijl een restaurant betreden of op een terrasje van een koel drankje genieten.