Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
UNDER ARMOUR (62)
Categorie UNDER ARMOUR
 • Merken
 • UNDER ARMOUR
  • Accessoires
  • Klassieke sokken
  • Kleding
  • Ondergoed/Lingerie
  • Outdoor-rugzakken
  • Sporttassen
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Functie 0
Materiaalsamenstelling 0
Sporten 0
Selectie 1
UNDER ARMOUR
Under Armour

Under Armour: functie, power en een unieke stijl

Met het verkoelende Heat Gear-ondergoed is Under Armour een begrip geworden voor hoogwaardige en functionele sportkleding. Ontdek nu de gloednieuwe collectie van hardloopschoenen en workout-kleding met truien, sweaters, broeken en shorts van Under Armour: online bij Galeria Inno tegen voordelige prijzen!

Het Amerikaanse merk Under Armour is een erkend specialist voor sportieve uitrusting bij extreme klimatologische omstandigheden. Oorspronkelijk stonden wasbare 'harnassen' (armour) in het middelpunt van het programma: met de sterke schoudervullingen, die de originele Amerikaanse voetballers er strijdvaardig doen uitzien, kwam het merk aan zijn naam.

Under Armour valt vooral op met zijn warmteregulerend functioneel ondergoed. Het Heat Gear-label staat voor slimme functionele vezels die de warmte uit het lichaam kunnen afvoeren. In het kort heet dat: ondergoed dat afkoelt. Dat ondergoed is "hot" populair bij hardlopers, fietsers en competitieve sporters. En het is ook een goed bewaard geheim onder de leden van het Amerikaanse leger die in warme gebieden gestationeerd zijn.

Naast de warmteregulerende Heat Gear-reeks ontwikkelt Under Armour ook compressieshirts en sportbroeken die uw prestaties ondersteunen en een afkoeling van de spieren in rust, voorkomen. En dat is de kern van de loopondergoedcollectie van Under Armour die niet alleen op functioneel vlak de standaard is geworden voor dames en heren. Ook de krachtige stijl van het functioneel ondergoed en van de sportkleding van Under Armour weet zowel dames als heren te behagen.

Gloednieuwe sportkleding, loopschoenen en sporttassen van Under Armour

Degenen die tijdens hun trainingen en bij hun sportkleding power en energie belangrijk vinden, zitten bij Under Armour zeker op de juiste plek. Bij de Under Armour-broeken vallen vooral de strakke loopbroeken op: extreem voorgevormd voor een maximale compressie. Wie voor fitness, krachttraining en persoonlijke work-outs de voorkeur geeft aan een casual stijl, moet zeker eens een kijkje nemen bij de comfortabele Loose Fit-broeken van Under Armour. Een goede combinatie voor een trainingspauze is een comfortabele kaptrui van Under Armour of een functionele Under Armour-trui met muts.

Voor de hardlopers ligt bij het merk niet alleen de nadruk op hoogwaardige trainingskleding. Tijdens de ontwikkeling wordt er ook gefocust op de onmisbare essentials. Het nieuwe loopschoenenassortiment voor dames en heren imponeert ook de kenners. U houdt ervan om ver, sterk en snel te lopen? Bekijk dan zeker eens de Under Armour-hardloopschoenen van dichterbij!

Het indrukwekkende sportassortiment wordt vervolledigd door een collectie van comfortabele en praktische rugzakken en sporttassen voor elke gelegenheid. Het is onnodig om te zeggen dat ook hier niet alleen de dynamiek in de stijl belangrijk is, maar ook een eenvoudige hantering en een robuuste afwerking centraal staan. Gloednieuwe sportkleding, sportschoenen en sporttassen van Under Armour vindt u online bij Galeria Inno!