Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie VAUDE
Filter 1
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Functie 0
Kenmerken 1
Kraagvorm 0
Materiaalsamenstelling 0
Selectie 1
VAUDE

VAUDE – de milieuvriendelijke outdooruitruster

Houdt u van de natuur? Dan zult u ook van VAUDE houden: naast de hoogwaardige producten voor uw outdooruitrusting, inspireert deze innovatieve outdoorspecialist met een voorbeeldig milieubeheer. Bij Galeria Inno vindt u veel interessante wetenswaardigheden en aantrekkelijke aanbiedingen!

Er zijn in de wereld vele bekende outdoormerken. Maar niet al die merken handelen met een vooruitziende blik en toekomstgericht zoals het merk VAUDE: het in 1974 in Duitsland opgerichte merk denkt bij de ontwikkeling en productie van haar producten namelijk niet alleen aan de doelgroep, maar ook aan toekomstige generaties.

Om ervoor te zorgen dat onze omgeving altijd het ontdekken waard blijft, stelde de innovatieve visionair in de loop van zijn 40-jarige succesverhaal steeds opnieuw volledig nieuwe maatstaven. En dat gelijk op verschillende gebieden, zoals milieubescherming, duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid:

  • Reeds in 2001, toen nog bijna niemand over duurzaamheid sprak, was VAUDE het eerste sportartikelenbedrijf dat volgens de strenge milieunormen bluesign produceerde.
  • In 2008 was VAUDE het eerste outdoorbedrijf in Europa met een volgens EMAS en ISO 14001-normen gecertificeerd milieubeheersysteem.
  • Green Shape staat voor milieuvriendelijke producten uit duurzame materialen die worden vervaardigd op manieren waarbij zoveel mogelijk grondstoffen worden gespaard.
  • VAUDE is een lid van de Fair Wear Foundation die wereldwijd campagne voert voor een eerlijk loon en veilige werkomstandigheden.
  • De outdooruitruster is een coöperatiepartner van het WNF.
  • Van ontwikkeling over productie, bruikbaarheid en verzorging, tot de verwijdering: VAUDE geeft altijd het goede voorbeeld!

Iets wat velen trouwens niet weten: de naam is afgeleid van de naam van de oprichter van het bedrijf Albrecht von Dewitz, namelijk de eerste twee letters van de achternaam (v. D.).

Zijn de producten van VAUDE zo goed als hun reputatie?

VAUDE ontwikkelt producten in nauwe samenwerking met ambitieuze outdoorsporters en professionele atleten. Zoveel praktische relevantie loont: VAUDE-producten zijn indrukwekkend met hun perfecte mix van praktische functionaliteit en duurzame levensduur. Dat wordt bevestigd door regelmatige materiaaltesten, productiecontroles en praktijktesten.

Ook de innovatieve materialenselectie, het aangename draagcomfort en het ongecompliceerde onderhoudsgemak zorgen ervoor dat de producten van VAUDE topbegeleiders zijn voor veeleisende outdooravonturiers.

Conclusie: VAUDE-producten zijn in vele opzichten indrukwekkend, werden meermaals bekroond en krijgen altijd opnieuw topscores voor functionaliteit, design en milieuvriendelijkheid.

Welke productgebieden biedt het VAUDE-assortiment?

Het productassortiment van het gerenommeerde familiebedrijf uit Duitsland kan worden onderverdeeld in drie verschillende reeksen:

  • Mountain Sports: van wind- en waterdichte outdoorkleding tot slaapzakken
  • Bike Sports: regenbroek, regenjassen, functionele kleding, fietstassen en accessoires van VAUDE
  • Packs and Bags: van VAUDE-rugzakken tot schoudertassen

Ongeacht of u een avontuurlijke alpinesporter bent, elke vrije minuut op de racefiets doorbrengt, of liever een ontspannen wandeling in de natuur maakt: VAUDE biedt een uitgebreid gamma van producten voor bergbeklimmen, skiën, mountainbiken, wandelen, fietsen en trekking.

Ontdek in de outdoorwinkel van Galeria Inno de laatste nieuwe tassen, rugzakken, slaapzakken en outdoorjassen van VAUDE: hier bestelt u de beste merkkwaliteit tegen sportieve en eerlijke prijzen!