Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Victorinox (57)
Categorie Victorinox
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal band 0
Materiaal behuizing 0
Wijzerplaataanduiding 0
Waterdichtheid 0
Horlogeglas 0
Gewicht 0
Selectie 1
Victorinox
Victorinox

Victorinox-horloges: traditie tot op de duizendste van een seconde

De uitvinder van het legendarische Zwitserse zakmes weet precies welk uur geslagen is. Victorinox-horloges zetten de traditie van het grote Zwitserse merk tot op een duizendste van een seconde precies verder. Ontdek opwindbare horloges, quartz-horloges en radio gestuurde horloges en bestel ze bij Galeria Inno!

Het is moeilijk om een Zwitsers merk te vinden dat even bekend is als Victorinox. Dit vlaggenschipbedrijf draagt de betrouwbaarheid van roestvrij staal in zijn naam. Het merk staat bekend als leverancier van het Zwitserse leger en vooral als fabrikant van de iconische Zwitserse zakmessen. Betrouwbaarheid, precisie en fascinerende innovatie maken deel uit van de dagelijkse gang van zaken. Toch moesten de vrienden van Victorinox nogal lang wachten op het nieuwe marktsegment van de horloges. Na bijna honderd jaar traditie werd er besloten om in de voor het land typische rust de eerste Victorinox-horloges onder de naam Swiss Army op de markt te brengen.

Aantrekkelijke productlijnen in ongeëvenaarde Zwitserse precisie

Sinds 1989 staan Victorinox Swiss Army-horloges niet alleen bij liefhebbers van het zakmes hoog aangeschreven. Door de jarenlange ervaring van het merk ontstaan er onder het beroemde Zwitserse label reeksen van hoogwaardige uurwerken die behoren tot de meest uitgevoerde producten van het horlogeland. Met een breed aanbod van indrukwekkende quartz-modellen verleiden de polshorloges van Victorinox zelfs af en toe een resolute liefhebber van opwindbare horloges. Voor hoogspanning zorgt de inox reeks uit het Active-segment. Ze overtuigt met haar overzichtelijk design dat zich in sommige modellen met rubberen look uitgesproken puristisch en eenvoudig presenteert.

Ontdek de luxe horloges van het grote Zwitserse merk! Bestel nu online bij Galeria Inno sport- en duikerschronografen, klassieke heren- en dameshorloges, quartz- en radiohorloges van Victorinox!