Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Het spijt ons, we hebben op dit moment geen producten beschikbaar voor Victorinox
Victorinox
Victorinox

Horloges van Victorinox bij Galeria Inno

Het Zwitserse Victorinox is wellicht het bekendst om het ontwerp van het rode zakmes. In 1989 bedacht de ontwerper dat horloges ook een zeer goed idee waren en begon de klokken te designen. Zo kwam het dat ze, naast leverancier van het Zwitserse leger, ook faam verwierven door de iconische horloges.

Bij Victorinox staan precisie en innovatie hoog in het vaandel. Galeria Inno biedt een goede collectie aan klassieke, casual en sporthorloges.

Horloges van dit beroemde Zwitserse merk zijn niet bepaald voordelig, maar de kwaliteit is werkelijk subliem. Over elke millimeter van het uurwerk is nagedacht en hetzelfde geldt voor de polsband en de kast. Het is een puur klassiek horlogemerk dat zijn sporen meer dan verdiend heeft in de industrie.

Klassiek vs. casual horloges

Bij het kopen van een horloge is het altijd belangrijk om je af te vragen wat voor persoon je bent. Ben je het klassieke type, waarbij een horloge een staal geheel dient te zijn. Een klok zonder enige poespas en goed bij elke gelegenheid. Een accessoire dat je aanschaft en nooit meer afdoet. Waarbij je niet elke dag na hoeft te denken of het wel bij je outfit, of je baan past? Dan is dit een uitstekend exemplaar voor je!

Als je meer van casual houdt en een wat losser horloge om de pols wilt, dan biedt Victorinox ook modellen met leren polsbanden. Bruin gestikt leer, zwart glad leer, beide een prachtige combinatie met een ijzersterk uurwerk.

Sport- en vrouwenhorloges

Tegenwoordig komt het bijna niet meer voor dat een horlogemerk slechts één collectie heeft. Zo heeft Victorinox ook een aantal exemplaren voor vrouwen. Deze hebben wat meer kleur en de polsbanden zijn van textiel of rubber. Dit sluit natuurlijk niet uit dat vrouwen niet gewoon een mannenhorloge kunnen dragen, maar de extra optie is er!

Ook zijn er meer sportieve polsbanden in verschillende kleuren. Belangrijk om te weten over de modellen is ook: ze zijn allemaal waterdicht. De een wat meer dan de ander, maar dat heeft Galeria Inno in de specificaties vermeldt.

Kortom: voor elke gelegenheid biedt Victorinox uitkomst. Edelstaal of een leren polsband: Victorinox levert kwaliteit. Een horloge van dit merk gaat een levenlang mee.