Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Het spijt ons, we hebben op dit moment geen producten beschikbaar voor wigglesteps
wigglesteps

Wigglesteps: de kleurrijke cultsokken

Deze bonte Wigglesteps hebben hun marktsegment mooi opgeschud, terwijl het merk nog maar 1 jaar oud is. Zo snel een cultmerk worden, moet men de creatieve sokkenmakers uit het Saksische Lichtenau maar eens proberen na te doen!

Wigglesteps sokken zijn meer dan mooie paren voor warme voeten. In de eerste plaats worden de kleurrijke stukken als modeaccessoires en fashion statements beschouwd. Ze zijn ideale middelen om funky en freaky outfits naar beneden uit te breiden. En ook een heel duidelijke en specifieke stijl kan goed met de humoristische opvallende verhalenboek-sokken worden gecontrasteerd.

Biologisch katoen uit de Turkse Green Factory

Wigglesteps bestaan voor meer dan 50 procent uit hoogwaardig katoen - voor een natuurlijk en comfortabel gevoel. De geestige favoriete sokken mogen niet alleen een lust voor het oog zijn. En wie zich in detail met het merk bezighoudt, stuit op een textielbedrijf dat ook expliciet haar verantwoordelijkheid voor het milieu erkent.

Atel Tekstil GmbH, het bedrijf dat achter het merk Wigglesteps zit, verwijst nadrukkelijk naar hun milieubetrokkenheid en sociale betrokkenheid op de productielocatie in Turkije. Bedrijfsleider Ahmet Bekmezci verzekert niet alleen het hoge draagcomfort, maar ook de buitengewone milieuprestaties van zijn producten. Het jonge merk stelt een indrukwekkend verklaring voor: elk van de kleurrijke Wigglesteps-sokken is gemaakt van biologisch katoen en met de hulp van hernieuwbare energie in een moderne Greenfactory.

Grappige motieven in kleurrijke print

Wat als eerste opvalt aan de gedrukte producten, is noch de kwaliteit van hetkatoen, noch de ecologische productiemethode. Wigglesteps zijn absoluut uniek door hun gekke printdesigns. Op sommige modellen sieren volledige strippagina's. Anderen zijn plat, freaky en altijd bedekt met veelkleurige humoristische motieven. Van auto's over honden en pinguïns tot kleurrijke LEGO-stenen: een voorkeur waarvoor er geen passend paar Wigglesteps bestaat, is nog niet gevonden.

Ontdek ook uw zalig kleurrijke en supergrappige favoriete paar! Wigglesteps- sokken kunyt u online bij Galeria Inno bestellen in vele verschillende kleuren.