Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Wilson
  • Merken
  • Wilson
    • Accessoires
    • Handdoeken
    • Sportaccessoires
    • Sportartikelen
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Functie 0
Sporten 0
Selectie 1
Wilson

Wilson Sportgeschiedenis bij Galeria Inno

Iedereen die intensief geïnteresseerd is in sport, kent deze naam. Ontdek een eeuw aan sportgeschiedenis en kom te weten hoe Wilson tennis, golf en balsporten heeft gemaakt tot wat ze vandaag de dag zijn! Bestel online in de Wilson-winkel bij Galeria Inno!

Wilson begon eind 1916 niet als fabrikant van sportartikelen. Eerst werden hier vleesproducten verpakt. Dat leverde ook veel leder op, dat veel te waardevol was om er niets nuttigs mee te doen. Zo begon het bedrijf als lucratieve nevenactiviteit met de productie van honkbalhandschoenen en lederen ballen.

Die nevenactiviteit werd dankzij een passie voor de snel ontwikkelende sporttakken al snel het middelpunt. En toen volgde er een eeuw waarin de naam Wilson geassocieerd werd met een aantal van de meest dynamische innovaties in vele sporttakken. Vandaag de dag is het huis verdeeld in drie gebieden.

Tennisrackets, golfclubs en ballen van Wilson online kopen

Wilson Golf is traditioneel een van de normen voor de eigentijdse manier om het spel als gentlemen te spelen. Onder de paraplu van Wilson Racquet Sports vinden er spelletjes plaats waarin ballen door middel van een racket tegen hoge snelheid versneld worden: tennis, squash en badminton.

Tenslotte zijn er de Wilson Team Sports, waarbij alles draait om het min of meer ronde leder. Met uitzondering van handbal, dat in de VS een nichebestaan leidt, maakt Wilson topballen voor bijna elke balsport. Zelfs als een sympathieke volleybal waarschijnlijk voor altijd de meest bekende vertegenwoordiger van het merk zal blijven.

Ontdek het ruime aanbod uit het assortiment van Wilson Golf, Tennis, Balsporten en Team Sports. Bestel Wilson-rackets, -ballen en -sporttassen gemakkelijk online in de Wilson-winkel bij Galeria Inno!