Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
ZAPF CREATION (7)
Categorie ZAPF CREATION
Filter
Maat 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Leeftijdsadvies van 0
Selectie 1
ZAPF CREATION

ZAPF CREATION Ruime keuze aan poppen en toebehoren

Sinds 1932 maakt het bedrijf ZAPF CREATION poppen die alle meisjes van 1-8 jaar enthousiast maken. Sinds het bedrijf werd opgericht is er echter al veel gebeurd. De poppen werden altijd levensecht ontworpen en zien er vandaag de dag niet enkel als echte baby's uit, maar ze gedragen zich zo ook. En daarom is het voor de kleintjes zo leuk om echt moeder van een baby te spelen.

Bijzonder trots worden de poppenmoeders met de bijpassende accessoires: hele collecties jurkjes, fopspenen, kinderstoelen, kinderwagens - alles wat een baby nodig heeft in het echte leven, is er ook voor de schattige poppen van dit traditionele merk. Vind speelgoed en accessoires van ZAPF CREATION online bij Galeria Inno tegen voordelige prijzen.

ZAPF CREATION: de superschattige kinderpoppen

Al vanaf het begin hebben de speelgoeduitvinders bij ZAPF CREATION een goed inzicht in de behoeften van hun kleine klanten. De focus ligt daarbij vooral op het betekenisvolle rollenspel. Met Baby Born bereikte dit idee zijn hoogtepunt. De innovatieve babypop slaagde in iets dat voorheen ongekend was: een echte speelervaring met levensechte reacties en functies - en dat volledig zonder batterijen. Baby Born kan vandaag de dag niet alleen eten, drinken en zeer realistisch zijn luiers vullen. De schattige babypop kan zelfs echte tranen huilen als hij iets tekort komt. Zo wordt Baby Born van ZAPF CREATION meer dan ooit een liefdevolle, vertrouwde speelpartner.

Liefdevolle speelkameraadjes met prachtige zomersproetjes

Ook de levendige Annabell-pop behoort tot de poppenfamilie van ZAPF CREATION. Net als de beroemde Baby Born gedraagt Annabell zich bijna als een echte baby. Ze is zelfs veel levendiger, vooral op vlak van geluidjes. Maar daar heeft Baby Annabell batterijen voor nodig. Daarom mag deze mooie pop van ZAPF CREATION niet mee in bad.

Laat u betoveren door de poppen en vind liefdevolle speelkameraadjes voor uw kinderen! U vindt al deze wondermooie ideeën van ZAPF CREATION en nog veel meer accessoires bij Galeria Inno online.