Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Zwilling (129)
Categorie Zwilling
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Materiaal 0
Selectie 1
Zwilling

Zwilling: scherpe messen met Solingen-traditie

Koksmessen en keukenaccessoires van Zwilling zijn de eerste keuze voor fijnproevers en chef-koks over de hele wereld. Ervaar de kwaliteit die een gevolg is van de bijna driehonderd jaar lange ervaring en de grote passie voor kostbare bladen! Bij Galeria Inno vindt u snijgereedschap van Zwilling.

De messen van Zwilling combineren precisie en topmateriaal met kookgerei van de hoogste kwaliteit. Scherpe messen behoren tot de belangrijkste instrumenten om met plezier en gemak te kunnen koken. Wanneer koksmessen zonder weerstand door groenten en vlees glijden en er bij het hakken, schoonmaken en snijden nauwelijks kracht nodig is, dan lijkt koken eerder een kunst dan een huishoudtaak.

Zwilling staat voor de traditie van de messenstad Solingen. Het productassortiment van Zwilling richt zich op hoogwaardige roestvrij stalen messen voor de dagelijkse taken in de keuken. Vanuit de expertise in de behandeling van staal voor de keuken werd er bovendien een reeks van hoogwaardig kookgerei ontwikkeld. Daarnaast bestaat er een al even opmerkelijk assortiment van huishoudelijke scharen en nagel- en huidschaartjes.

Perfecte snij-eigenschappen door een geavanceerde vervaardiging

Geen enkel ander kookgerei houden we zo regelmatig vast als het koksmes. Goede messen maken het leven aanzienlijk gemakkelijker. Waardevol staal kan gemakkelijk en nauwkeurig worden geslepen en blijft ook langer scherp. Scherpte en snijcapaciteit zijn afhankelijk van de kwaliteit van het staal, de hardheid en de snij-oppervlakte.

Zwilling-messen hebben buitengewoon goede snij-eigenschappen, omdat ze gemaakt zijn van een speciale soort gesmolten staal. Het speciale gesmolten staal van Zwilling werd na tientallen jaren van onderzoek als ideale verhouding van ijzer, chroom en andere verbeteringen ontwikkeld.

Ook het uithardingsproces voor de waardevolle bladen is een technologie van het merk zelf. Bij de FRIODUR ijs geharde technologie van Zwilling worden bladen verwarmd tot ongeveer 1000 °C en daarna onmiddellijk afgekoeld tot -70 °C. Tijdens dit proces ontstaat er een zeer harde, flexibele en corrosiebestendige moleculaire structuur.

De keukenmessen van Zwilling worden geslepen met een enigszins gebogen slijpsteen. In combinatie met de laser gecontroleerde nauwkeurigheid en de hoogwaardige 1A-materialen kunt u gegarandeerd genieten van een fantastische snijcapaciteit bij langdurig gebruik.

Volledige uitrusting voor de keuken en het huishouden

Van handige fruitmessen tot de algemene koksmessen en zijn Aziatische neef, het Santokumes: kookliefhebbers vinden hier prachtige messen van zuivere kwaliteit. De messen doen hun werk met een indrukwekkende gemak en liggen zo goed in de hand dat men ze niet meer wilt neerleggen.

Maar dat is nog lang niet alles wat er bij Zwilling uit hard staal ontstaat. Waardevolle potten- en pannenreeksen vormen een perfecte aanvulling op de prachtige koksmessen. Dankzij de expertise en ervaring in het werken met roestvrij staal, kan Zwilling potten ontwikkelen die op vlak van hantering en warmtegeleiding helemaal niet moeten onderdoen aan de hoge normen van de beroemde koksmessen.

Ook de scharen van Zwilling genieten wereldwijd van een uitstekende reputatie. Met een perfecte vormgeving, fantastische snijprestaties en een uitstekende ligging in de hand, zijn de scharen perfect voor alle taken in huis, van huishoudelijke taken tot de persoonlijke verzorging. De verfijnde nagelschaar en nagelknipper, die u ook als hoogwaardige set in een etui kunt bestellen, gaan vaak een leven lang mee.

Kies voor overtuigende kwaliteit en bewijs dat u een oog heeft voor scherpe feiten! Bij Galeria Inno kunt u messen, scharen, mesblokken en kookgerie van Zwilling online bestellen.